Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2022, 15:30
Čas čítania 2:44
Dominik Vetrák

Hustle (Recenzia)

FILMY A SERIÁLY ADAM SANDLER FILMY FILMY 2022 HUSTLE NETFLIX NETFLIX FILMY NETFLIX FILMY 2022 NOVÉ FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXE NOVÉ FILMY S DABINGOM
Uložiť Uložené

Športová dráma Hustle budí pozornosť divákov po celom svete. Prečo by si ju mal vidieť?

Hustle je nová športová dráma s hercom Adamom Sandlerom, ktorá je aktuálne na vrchole sledovanosti filmov od streamovacej služby Netflix. Na tento film z oblasti basketbalu sme sa tešili už dlhšie. O Adamovi Sandlerovi je totiž známe, že je veľkým basketbalovým fanúšikom, takže keď pracoval na serióznej dráme s tematikou tohto športu, každému bolo jasné, že nepôjde o jednu z jeho podpriemerných komédií, do ktorej obsadí niekoľko svojich kamošov. 

Odporúčané
Ako sa zmenili herci zo Stranger Things od prvej série až po štvrtú a ako vyzerajú v skutočnosti? Ako sa zmenili herci zo Stranger Things od prvej série až po štvrtú a ako vyzerajú v skutočnosti? 9. júna 2022, 16:30

Hustle je veľmi podarenou športovou drámou s množstvom úsmevných či vtipných momentov. V podstate je to zábavnejšia snímka než väčšina Sandlerových komédií, a to sa rozprávame o dramatickom filme. 

Sandler hrá basketbalového skauta, ktorý nájde obrovský talent

Sandler hrá vo filme Stanleyho Sugermana, skvelého skauta mladých basketbalových hviezd, ktorý sa konečne dostane na svoje vysnívané miesto – stane sa z neho asistent trénera basketbalového klubu Philadelphia 76ers, ktorý hrá v najvyššej basketbalovej lige NBA.

Hustle Adam Sandler film Netflix
Zdroj: Netflix

Po smrti majiteľa klubu začne tím ovládať jeho syn, ktorý Stanleyho znova preradí na pozíciu skauta. Stanley neochotne vycestuje do Španielska, kde nájde neobrúsený diamant v podobe mladého basketbalového hráča. 

Bo Cruz (Juancho Hernangómez) pracuje na stavbe, pričom finančne pomáha matke a stará sa o dcéru. Keď mu Stanley navrhne odletieť do USA a ísť za svojím snom a vášňou, Bo sa trochu bojí. Ak mu to nevyjde, príde o prácu a nebude mať z čoho žiť. Lenže Stanley je presvedčený, že z neho urobí veľkú basketbalovú hviezdu.

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Späť
Zdieľať
Diskusia