Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2022, 22:16
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Remake The Last of Us vyjde v septembri s vylepšenou grafikou a ovládaním. Unikol prvý trailer

Remake The Last of Us vyjde v septembri s vylepšenou grafikou a ovládaním. Unikol prvý trailer
Zdroj: Sony
TECH THE LAST OF US PART 1
Uložiť Uložené

Remake má novú grafiku, ale rovnaký príbeh.

Spoločnosť Playstation predčasne odhalila trailer na remake kultovej hry The Last of Us. Vyjde 2. septembra pre PS5 a neskôr (asi budúci rok) sa dostane aj na PC. Remake bol už dlhé mesiace zle stráženým tajomstvom, a tak skoro nikoho neprekvapí.

Odporúčané
The Last of Us dostane veľkú multiplayerovú hru a remake. Fanúšikovia hororových hier zažijú nával veľkolepých noviniek The Last of Us dostane veľkú multiplayerovú hru a remake. Fanúšikovia hororových hier zažijú nával veľkolepých noviniek 10. júna 2022, 7:39

Menším prekvapením však je to, že na PC vyjde tak skoro po vydaní na PS5. Mnohí hráči očakávali aj to, že remake pridá viac noviniek a pozmení príbeh, respektíve ho rozšíri.

Zdá sa však, že pôjde o remake jedna ku jednej, čiže to bude tá istá hra, akurát s lepšou grafikou, vizuálnymi detailmi a prepracovanejším ovládaním v štýle druhej časti (The Last of Us: Part II, ktoré vyšlo na PS4 v roku 2020). Viac detailov sa o remaku dozvieme neskôr. Jeho súčasťou bude aj príbehové DLC The Left Behind. 

Späť
Zdieľať
Diskusia