Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2022, 15:30
Čas čítania 0:37
Richard Balog

Versace spojilo sily so speváčkou Cher a výsledkom je kolekcia, ktorá oslavuje LGBT+ komunitu. Tričko stojí viac ako 3 000 eur

Versace spojilo sily so speváčkou Cher a výsledkom je kolekcia, ktorá oslavuje LGBT+ komunitu. Tričko stojí viac ako 3 000 eur
Zdroj: Versace
MÓDA VERSACE
Uložiť Uložené

Okrem trička, ktoré je pokryté diamantmi, sú k dispozícii aj bavlnené ponožky, šiltovky a klasické tričko s logom módneho domu a s nápisom Chersace.

Spolupráca, ktorej cieľom je pomôcť ľuďom. Versace spojilo sily so speváčkou Cher a výsledkom je kolekcia, ktorá oslavuje LGBT+ komunitu. Limitovaná kolekcia dostala názov Chersace a spoločnosť zisk z predaja odovzdá charitatívnej organizácii Gender Spectrum, ktorá priamo pomáha ľuďom z tejto komunity. 

Motívy na produktoch sú typické pre taliansky módny dom a sú zahalené do dúhových farieb. Dominantný je aj nápis Celebrating Love and Unity, ktorý je umiestnený na zadnej strane trička. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Jednotlivé produkty nájdeš v online obchode módneho domu Versace, s výnimkou trička s diamantmi s cenou viac ako 3 000 eur, ktoré je dostupné len na území Spojených štátov amerických. Cena ostatných modelov je v rozmedzí od 80 eur za bavlnené ponožky do rovných 300 eur za klasické tričko s farebným grafickým motívom z oboch strán. 

Donatella Versace povedala, že vždy bolo jej snom spolupracovať so Cher a konečne sa jej to splnilo.

Odporúčané
10 najzaujímavejších párov tenisiek s cenou nad 300 eur  10 najzaujímavejších párov tenisiek s cenou nad 300 eur 7. júna 2022, 19:30
Domov
Zdieľať
Diskusia