Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
9. júna 2022, 10:30
Čas čítania 2:28
Richard Balog

Tenisky, ktoré neuvidíš na každom kroku. Spoznaj originálne siluety od značiek Adidas, Asics či New Balance

Tenisky, ktoré neuvidíš na každom kroku. Spoznaj originálne siluety od značiek Adidas, Asics či New Balance
Zdroj: NAKED Copenhagen
MÓDA ADIDAS FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Doplň svoju zbierku o atraktívne modely tenisiek, vďaka ktorým budeš neprehliadnuteľný/neprehliadnuteľná.

Svet tenisiek je bohatý a zachytiť všetky modely od popredných značiek je takmer nemožné aj pre vášnivých zberateľov, keďže návrhári neustále pracujú na nových siluetách, respektíve na ich úpravách. V spolupráci s online obchodom Footshop sme vybrali najoriginálnejšie produkty, vďaka ktorým sa nestratíš v dave. Tešiť sa môžeš na bežecké línie s logom Asics alebo New Balance, ale aj na extravagantný model od značky Reebok s dotykom luxusu módneho domu. 

V deň publikovania článku bola na vybrané produkty v online obchode Footshop akcia do výšky 25 %. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Odporúčané
Šortky, ktoré budeš chcieť vo svojom šatníku. Dopraj si kúsky od značiek Nike, Carhartt WIP či Pleasures Šortky, ktoré budeš chcieť vo svojom šatníku. Dopraj si kúsky od značiek Nike, Carhartt WIP či Pleasures 4. júna 2022, 10:30

Adidas Originals Astir W  110 €

Vedenie značky Adidas Originals predstavuje jeden zaujímavý model tenisiek za druhým a najnovšie sme podľahli kráse siluety so športovými líniami s názvom Astir. Novinka s nádychom 90. rokov minulého storočia je dostupná v ženských veľkostiach za 110 eur. Do pozornosti dávame biely variant zo syntetickej kože, ktorý je ako stvorený na letné obdobie. 

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Ozelia  110 €

Minimálne rovnako zaujímavý je aj model Ozelia, ktorý je dostupný v mužských aj v ženských veľkostiach za sumu 110 eur. Návrhári značky Adidas Originals našli inšpiráciu v siluetách spod rúk Kanyeho Westa a výsledkom sú moderné tenisky s ostrými líniami, ktoré skvelo doplnia každú zbierku. 

Vrchná časť je zahalená do kombinácie syntetických tkanín a semišu, vďaka čomu tenisky ochránia tvoje nohy aj v nepriaznivom počasí. Pomer ceny a výkonu je v tomto prípade veľmi férový. 

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

New Balance 725  117,95 €

Značka New Balance patrí medzi najvýznamnejších hráčov na trhu s teniskami a teší nás, že v ponuke online obchodu Footshop nájdeš aj modelový rad 725. Za sumu 117,95 eura získaš originálnu siluetu, ktorú neuvidíš na každom kroku a ľahko ju skombinuješ v rámci každodenných outfitov. Nás si získal variant s látkovo-semišovým zvrškom v tmavých tónoch.

New Balance
Zdroj: Footshop

Asics Gel-1130  117,95 €

Ak si navštívil/navštívila Škandináviu v posledných rokoch, určite ti neušlo, že miestni ľudia milujú bežecké modely tenisiek a nosia ich s čímkoľvek vrátane elegantných nohavíc. Zaujímavou voľbou sú siluety od značky Asics, ako napríklad Gel-1130 s priedušným telom a komfortnou podrážkou s technológiou Gel, ktorá zabezpečuje mäkké odpruženie pri došľape. Ich cena je 117,95 eura, čo poteší takmer každú peňaženku. 

Asics
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Nimbus 9  147,95 €

Značka Asics má najpočetnejšie zastúpenie v dnešnom výbere, a to aj vďaka týmto bežeckým kráskam. Kombinácia syntetických tkanín s kožou zahalená do bielo-strieborno-modrého kabáta si nás získala na prvý pohľad a veríme, že osloví aj teba. Rozumieme, že tenisky Gel-Nimbus 9 sú výstredné, ale stoja za pozornosť a aj kúpu. 

Asics
Zdroj: Footshop

New Balance 2002  149,95 €

Plný počet bodov udeľujeme aj modelovému radu 2002 z dielní značky New Balance, ktorá je v posledných sezónach mimoriadne populárna. V portfóliu online obchodu Footshop sme našli tento atraktívny strieborno-sivo-červený variant v mužských veľkostiach za sumu na úrovni 150 eur. Ak by sme si mohli vybrať len jeden pár tenisiek z dnešného výberu, naša voľba by bola rýchla a jasná. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Kayano 14  152,95 €

Posledný model s logom japonského výrobcu Asics má označenie Gel-Kayano 14 podľa vzoru svojho tvorcu a aj v tomto prípade ide o bežeckú siluetu tenisiek. Návrhári zvolili atraktívnu farebnú schému hnedej v kombinácii so svetloružovou, ktorú ocenia najmä ženy. Tenisky sú k dispozícii aj v rovnakom farebnom vyhotovení ako predchádzajúci model od značky New Balance. Po ktorom variante siahneš ty?

Asics
Zdroj: Footshop

Reebok Instapump Fury Memory Of x Maison Margiela  400 €

Vedenie značky Reebok stavilo na spoluprácu s módnym domom Maison Margiela a výsledkom sú jedny z najkrajších tenisiek, ktoré uzreli svetlo sveta tento rok. Silueta Instapump Fury je zahalená do monochromatického kabáta  a vyzerá skvelo zo všetkých uhlov pohľadu. O pohodlí tenisiek nemusíme hovoriť. 

Odporúčané
TOP 10 limitovaných Jordanov, ktorých hodnota neustále rastie. Poradíme ti, ako si ich kúpiť TOP 10 limitovaných Jordanov, ktorých hodnota neustále rastie. Poradíme ti, ako si ich kúpiť 13. marca 2024, 15:30

Ak hľadáš do svojej zbierky špeciálny kúsok, potom ide o správnu voľbu, ktorú neoľutuješ. Ich cena je 400 eur. Okrem bieleho variantu je dostupné aj čierne vyhotovenie so žltým akcentom v podobe prešívania. 

Reebok
Zdroj: Footshop
Odporúčané
Najbizarnejšie produkty od módneho domu Balenciaga, ktoré sú aktuálne v predaji Najbizarnejšie produkty od módneho domu Balenciaga, ktoré sú aktuálne v predaji 2. júna 2022, 13:30
Domov
Zdieľať
Diskusia