Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. júna 2022, 19:02
Čas čítania 1:13
Dominik Vetrák

Scenáristi Deadpoola 3 prezradili, že Disney im dovolilo robiť si žarty z Marvelu a ich filmov

Scenáristi Deadpoola 3 prezradili, že Disney im dovolilo robiť si žarty z Marvelu a ich filmov
Zdroj: Marvel Studios/20th Century Fox/Disney
FILMY A SERIÁLY DEADPOOL 3
Uložiť Uložené

Tvorcovia chystaného filmu Deadpool 3 sa rozhovorili o tom, ako funguje spolupráca so štúdiom Disney.

Deadpool 3 je chystaný komiksový film od tvorcov prvých dvoch častí. V súčasnosti stále vzniká scenár, no diváci sa boja, že bude cenzurovaný. Keď spoločnosť Disney kúpila filmové štúdio 20th Century Fox, v ktorom vznikli prvé dve časti Deadpoola, fanúšikovia sa báli, že Deadpool bude pre deti. Prvé dve časti boli krvavé, plné nadávok a mali označenie R – pre dospelých. 

Disney však produkuje filmy pre rodiny a deti a aj ich komiksovky od dcérskeho štúdia Marvel sú pre tínedžerov. Našťastie, scenáristi a tvorcovia Deadpoola Rhett Reese a Paul Wernick potvrdili, že diváci sa ničoho takého nemusia báť. 

Odporúčané
RECENZIA: Toto je Film roka. Aj keď je podobne kvalitný ako The Batman či Top Gun, skoro nikto ho nevidel RECENZIA: Toto je Film roka. Aj keď je podobne kvalitný ako The Batman či Top Gun, skoro nikto ho nevidel 6. júna 2022, 11:30

Scenáristi tvrdia, že štúdio Disney ich naplno podporuje a nesnaží sa zmeniť identitu týchto filmov. Sem-tam možno majú nejaké výhrady voči prehnaným vtipom, ale nestáva sa to často a tvorcovia cítia ich podporu natočiť film, aký chcú. Šéf štúdia Marvel pritom už v minulosti potvrdil, že Deadpool 3 bude mať označenie R rovnako ako prvé dve časti.

Stále netušíme, kedy sa film dostane do kín. Nevieme ani nič o deji a o tom, ako postavu zakomponujú do sveta Marvelu. Skôr ako v roku 2024 ale Deadpoola 3 v kinách nečakaj. Režírovať bude Shawn Levy, ktorý naposledy s hercom Ryanom Reynoldsom (hrá Deadpoola) natočil akčné sci-fi The Adam Project pre streamovaciu službu Netflix. To sa až tak veľmi nepodarilo, ale jeho predošlý projekt s Johnsonom bol skvelý sci-fi film Free Guy. 

Deadpool  3
Zdroj: Marvel Studios/20th Century Fox/Disney
Mohlo by ťa zaujímať:
Kam zájsť v Bratislave do kaderníctva? Zver sa do rúk profesionálov a nebudeš ľutovať
Kam zájsť v Bratislave na kávu a koláč? Vybrali sme 11 najzaujímavejších kaviarní a cukrární
Kvízy na Refresheri – Vyskúšaj svoje vedomosti a schopnosti z rôznych oblastí.
Domov
Zdieľať
Diskusia