Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti OOCR Vysoké Tatry.
27. mája 2022, 18:30
Čas čítania 1:00
Sponzorovaný obsah

Barbora išla hľadať šťastie do Vysokých Tatier. Čo zistila? (Anketa)

ZAUJÍMAVOSTI KAM NA VÝLET – SLOVENSKO VYSOKÉ TATRY
Uložiť Uložené

Pre každého znamená šťastie niečo iné. Ako to vnímajú tatranskí turisti?

Každý to má inak, ale väčšina z nás často cíti najväčšiu spokojnosť a radosť v prírode, počas obľúbenej aktivity alebo s milovanou osobou. Barbora tentoraz ruch mesta vymenila za pokojné lesné chodníky Vysokých Tatier a vybehla na Štrbské pleso zisťovať, čo pre ľudí znamená šťastie.

Možno ťa to prekvapí, ale ani raz v ankete nezazneli slová ako výhra v lotérii, najnovší iPhone či kabelka za tisícky eur. Odpovede našich respondentov boli rôzne, no všetci sa zhodli na jednom – šťastní sa cítili obklopení krásou Vysokých Tatier. V horskom prostredí si vyčistíš hlavu, prirodzene vypneš, oddýchneš si od pracovných povinností a načerpáš novú energiu. Už samotné Štrbské pleso ponúka nádherné výhľady na Vysoké Tatry alebo môžeš skúsiť člnkovanie na plese, ktoré má viac ako 130-ročnú tradíciu. 

Kam chodíš dobíjať baterky ty? Rozhodne stojí za to vydať sa za hľadaním šťastia alebo jeho opätovným naplnením do Vysokých Tatier. Niekomu robí radosť celodenná túra, iným zas pohľad na pokojnú hladinu plesa. Každý si tu príde na svoje – milovník gastronómie, športový nadšenec, ale aj človek, ktorý sa rád stratí v galérii. Nájdeš tu napríklad originálnu digitálnu galériu Poliankovo, náučný chodník Pramenisko, ktorý je národnou prírodnou rezerváciou, alebo vyskúšaj kiting, ktorý je spojením wakeboardingu, snowboardingu, windsurfingu, surfovania, paraglajdingu, skateboardingu a plachtenia do jedného extrémneho športu. 

Stačí nasadnúť do auta či vlaku a o pár hodín môžeš zabudnúť na uponáhľaný svet pri vdychovaní horského vzduchu. S plánovaním aktivít ti pomôže aj OOCR Vysoké Tatry, na ich webe nájdeš hneď niekoľko tipov na výlety, adrenalínové zážitky aj možnosti, ako zrelaxovať

Navštív Vysoké Tatry
Späť
Zdieľať
Diskusia