Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2022, 16:32
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Kamala Khan je najnovšia marvelovská hrdinka, ktorá bude pomáhať Captain Marvel. Komiksový seriál sa začína už o 2 týždne

Kamala Khan je najnovšia marvelovská hrdinka, ktorá bude pomáhať Captain Marvel. Komiksový seriál sa začína už o 2 týždne
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY MS. MARVEL
Uložiť Uložené

Už o dva týždne začne streamovacia platforma Disney+ vysielať nový komiksový seriál Ms. Marvel. Sleduj najnovší trailer.

Už 8. júna začne streamovacia služba Disney+ vysielať seriál Ms. Marvel. Ide o najnovšiu komiksovku od štúdia Marvel, tentoraz o tínedžerke Kamale Khan, ktorá získa nadprirodzené schopnosti. Marvel má s touto hrdinkou ešte veľké plány, keďže ju zakomponuje aj do príbehu snímky The Marvels (pokračovanie Captain Marvel).

Viac ako dva týždne pred premiérou prvej časti si môžeme pozrieť nový trailer, ktorý divákom ponúka množstvo doteraz nezverejnených záberov. V nich vidíme, ako Kamala získala svoje schopnosti, s kým bojuje a aké tínedžerské problémy ju trápia. 

Odporúčané
RECENZIA: Seriál Halo RECENZIA: Seriál Halo 21. mája 2022, 13:30

V komiksoch dokáže Kamala zväčšiť či predĺžiť ktorúkoľvek časť svojho tela a je moslimka. V seriáli stále ostane moslimkou, no tvorcovia jej schopnosti upravili. Možno chceli, aby mala Kamala iné schopnosti ako postava zvaná Mr. Fantastic z chystaného marvelovského filmu Fantastic Four, keďže Mr. Fantastic dokáže to isté – naťahovať svoje končatiny. Kamala teraz dokáže vytvárať akúsi kryštalickú pevnú hmotu, ktorá má množstvo využití.

Najnovšie špekulácie na internete hovoria, že bude Kamala nejakým spôsobom spojená s Inhumans, čo je špeciálna rasa ľudí žijúcich na Mesiaci. Jeden z Inhumans sa nedávno ukázal v snímke Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Išlo o lídra Inhumans Black Bolta, ktorý svojím hlasom dokáže zničiť aj celú budovu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia