Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2022, 21:14
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Netflix vydal prvý trailer na 3. sériu The Umbrella Academy. Jej členovia v nej budú bojovať proti Sparrow Academy

Netflix vydal prvý trailer na 3. sériu The Umbrella Academy. Jej členovia v nej budú bojovať proti Sparrow Academy
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE UMBRELLA ACADEMY
Uložiť Uložené

Tretia séria obľúbeného seriálu dorazí na Netflix už v lete. Sleduj debutový trailer.

Netflix vydal prvý oficiálny trailer na 3. sériu sci-fi seriálu The Umbrella Academy. Druhá séria vyšla v júli 2020 a odvtedy netrpezlivo čakáme na to, ako bude príbeh pokračovať. Posledná časť sa totiž skončila tak, že tím z The Umbrella Academy síce zachránil svet pred zničením, no keď sa vrátil do súčasnosti, jeho členovia ostali zaskočení.

Odporúčané
Kto je najsilnejší hrdina Marvelu a v akých filmoch ešte uvidíme postavy ako Doctor Strange, Thor, Daredevil či Spider-Man? Kto je najsilnejší hrdina Marvelu a v akých filmoch ešte uvidíme postavy ako Doctor Strange, Thor, Daredevil či Spider-Man? 19. mája 2022, 12:30

Tým, že zmenili minulosť, totiž priamo ovplyvnili aj budúcnosť, ktorá je teraz úplne iná, než akú si ju pamätajú. Namiesto The Umbrella Academy funguje Sparrow Academy, a ako môžeš vidieť v traileri, oba tímy sa proti sebe postavia.

Ako to však už býva, nakoniec si k sebe budú musieť nájsť cestu, aby porazili silnejšieho nepriateľa. Tým nepriateľom je časový paradox, ktorý spôsobili. Ak ho neodvrátia, zničí celú Zem. Tretia séria seriálu sa na Netflix dostane 22. júna. 



Mohlo by ťa zaujímať:
– Bruce Willis skončil s herectvom. Toto je jeho 10 najlepších filmov, ktoré musí vidieť každý fanúšik
10 najlepších filmov Keanu Reevesa: stvárnil zákerného rasistu, zhýralého detektíva, mamonárskeho právnika aj osamelého zabijaka
10 najlepších filmov Nicolasa Cagea
Domov
Zdieľať
Diskusia