Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2022, 19:40
Čas čítania 1:12
Adam Novosad

Logan Paul tvrdí, že Floyd Mayweather mu stále dlhuje milióny dolárov z ich súboja. „Za toto skončíš v base,“ odkazuje mu youtuber

Logan Paul tvrdí, že Floyd Mayweather mu stále dlhuje milióny dolárov z ich súboja. „Za toto skončíš v base,“ odkazuje mu youtuber
Zdroj: Getty Images/Cliff Hawkins
NEWS FLOYD MAYWEATHER LOGAN PAUL
Uložiť Uložené

Legendárny boxer sa dostal do problémov, pretože podľa Paula mu stále nevyplatil zostatok peňazí za spoločný súboj.

Logan Paul tvrdí, že Floyd Mayweather mu stále dlhuje milióny dolárov za spoločný boxerský súboj, ktorý sa odohral minulý rok. Youtuber, z ktorého sa v priebehu rokov stal športovec, sa s Mayweatherom postavil do ringu 6. júna 2021, aby si zmerali sily v ôsmich kolách.

Na základe zmluvy podpísanej pred zápasom sa obaja dohodli, že pôjde o exhibičný súboj bez vyhlasovania víťaza, no napriek tomu pre divákov pripravili dobrú šou. Logan Paul teraz opätovne prízvukuje, že súboj síce stál za to, ale tím Floyda Mayweathera mu stále nezaplatil zostatok peňazí, ktoré mal podľa zmluvy dostať, píše Unilad.

Mayweather si zo súboja údajne odniesol 50 percent všetkých príjmov z televízneho pay-per-view prenosu, zatiaľ čo Paul na zápase zarobil výrazne menej. Stále sa však finálna suma mala pohybovať okolo 20 miliónov dolárov. Youtuber už koncom minulého roka Mayweathera upozorňoval, aby mu zostatok financií vyplatil, avšak zdá sa, že k náprave zo strany boxera nedošlo.

Odporúčané
Otec ho v detstve mučil a do jeho vily nabehla FBI. 5 zaujímavostí o Jakeovi Paulovi, ktoré sa dozvieš v novinke na Netflixe Otec ho v detstve mučil a do jeho vily nabehla FBI. 5 zaujímavostí o Jakeovi Paulovi, ktoré sa dozvieš v novinke na Netflixe 1. augusta 2023, 19:30

Z toho, že svoju výplatu od Mayweathera nedostal, si Paul uťahoval začiatkom roka. Rebríček najlepšie zarábajúcich youtuberov okomentoval slovami, že ktovie, ako vysoko by skončil, keby mu Floyd zaplatil. V januári 2022 zase vo videu odkázal Floydovi, aby platbu urgoval, no zrejme neúspešne. „Len ma posuň vyššie ako prioritu na zozname ľudí, ktorým stále treba zaplatiť,“ chcel sa vtedy s boxerom dohodnúť mimosúdnou cestou.

Logan Paul teraz pre bulvárny web TMZ prezradil, že viac odmieta s Mayweatherom komunikovať a žiadať ho, aby svoje peniaze dostal. Boxera sa chystá dať na súd. „Nie, stále mi nevyplatil všetko. To je fakt. Chýba mi zopár miliónov,“ potvrdil Paul. „Uvidíme sa v súdnej sieni. Gratulujem k tomu, že pôjdeš do basy, Floyd,“ odkázal svojmu boxerskému súperovi.

Späť
Zdieľať
Diskusia