Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2022, 13:25
Čas čítania 0:23
Dominik Vetrák

HBO ťa chce presvedčiť, že 4. séria Westworldu bude stáť za to. Sleduj explozívny trailer

HBO ťa chce presvedčiť, že 4. séria Westworldu bude stáť za to. Sleduj explozívny trailer
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY WESTWORLD
Uložiť Uložené

HBO ohlásilo dátum premiéry 4. série Westworldu pomocou napínavého traileru.

Tretia séria Westworldu sa skončila ôsmou epizódou v máji 2020. Po viac ako dvoch rokoch nám spoločnosť HBO ukázala, ako bude dej pokračovať. Nové diely začnú vysielať na streamovacej službe HBO Max už 22. júna 2022.

Odporúčané
Tip na seriál od Netflixu: juhokórejský My Name ťa dostane brutálnou akciou a krvavými bitkami Tip na seriál od Netflixu: juhokórejský My Name ťa dostane brutálnou akciou a krvavými bitkami 9. mája 2022, 13:30

Trailer nižšie láka na to, že dej sa bude odohrávať ako vo futuristickom skutočnom svete v rôznych simulovaných parkoch, kam chodia bohatí ľudia užívať si život bez následkov.

V týchto parkoch môžu zabíjať, okrádať, znásilňovať, a to všetko bez akýchkoľvek trestov. Obyvateľmi parku sú totiž roboti. Jedného dňa však roboti zistia, čo s nimi ich tvorcovia robia, a rozhodnú sa ľuďom vzoprieť. 

Späť
Zdieľať
Diskusia