Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2022, 19:28
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Kendrick Lamar je späť. Vo videu má deepfake Kanyeho Westa aj Willa Smitha

HUDBA KENDRICK LAMAR
Uložiť Uložené

Pôjde o posledný projekt, ktorý legendárny raper vydá pod domovským vydavateľstvom Top Dawg Entertainment.

Kendrick Lamar sa po piatich rokoch pripomína novým albumom s názvom Mr. Morale & The Big Steppers, ktorý uzrie svetlo sveta už v piatok nadránom. Fanúšikovia sa ešte predtým dočkali aj nového videoklipu, ktorý naznačuje, že sa máme na čo tešiť.

Novinka The Heart Part 5 dostáva aj jednoduchý videoklip, v ktorom Kendrick Lamar stojí pred tmavým bordovým plátnom a postupne sa vďaka deepfake technológii jeho tvár mení napríklad na O. J. Simpsona, Kanyeho Westa, Jussieho Smolletta, Willa Smitha, Kobeho Bryanta a Nipsey Hussla.

Kendrick si už tradične prisvojil sociálne témy a skladba The Heart Part 5 v sebe nesie odkazy týkajúce sa chýbajúcej empatie a medziľudského pochopenia, ale aj pretrvávajúceho rasizmu a chudoby.

Kendrick Lamar sa naposledy o slovo prihlásil ešte s projektom DAMN v roku 2017. Získal zaň nielen množstvo prestížnych hudobných ocenení, ale aj Pulitzerovu cenu.

Mr. Morale & The Big Steppers bude posledným albumom Kendricka Lamara pod vydavateľstvom Top Dawg Entertainment, v ktorom vyrástol. 



Domov
Zdieľať
Diskusia