Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2022, 22:13
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Tretia séria Love, Death & Robots ukazuje vizuálne podmanivý trailer. Vraciame sa kvalitou bližšie k prvej sérii?

Tretia séria Love, Death & Robots ukazuje vizuálne podmanivý trailer. Vraciame sa kvalitou bližšie k prvej sérii?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY LOVE DEATH & ROBOTS
Uložiť Uložené

Netflix vydal prvý trailer pre 3. sériu populárneho animovaného seriálu a prezradil, o čom budú jednotlivé epizódy.

Netflix vydal oficiálny trailer pre 3. sériu Love, Death & Robots. Ide o antologický, animovaný seriál, v ktorom je každá epizóda o niečom inom, pričom ich režírujú iní tvorcovia. Niektorí v priebehu troch sérií napísali viac scenárov či zrežírovali viac častí, ale jednotlivé časti na seba nikdy nenadväzovali. Až doteraz.

Jedna z epizód tretej série sa totiž volá Three Robots: Exit Strategies a pôjde o pokračovanie časti z prvej série, kde sme sledovali troch robotov ponevierajúcich sa po spustošenej planéte Zem, na ktorej už nežije ani jeden človek. 

Odporúčané
Tip na seriál od Netflixu: juhokórejský My Name ťa dostane brutálnou akciou a krvavými bitkami Tip na seriál od Netflixu: juhokórejský My Name ťa dostane brutálnou akciou a krvavými bitkami 9. mája 2022, 13:30

Tretia séria seriálu je zaujímavá hlavne tým, že jednu z epizód zrežíroval aj režisér David Fincher (Fight Club, Gone Girl, Seven), a to podľa scenára od Andrewa Kevina Walkera, scenáristu trileru Seven. Ďalšiu z epizód zrežíroval Tim Miller (Deadpool).

Všetkých deväť nových častí uvidíme na Netflixe 20. mája 2022. Tu si môžeš prečítať, o čom presne budú a kto ich napísal a zrežíroval. 



Domov
Zdieľať
Diskusia