Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2022, 14:07
Čas čítania 0:46
Ema Stanovská

VIDEO: Kandidát na UFC knokaut roka. Chandler zdolal Fergusona v neľútostnom súboji

VIDEO: Kandidát na UFC knokaut roka. Chandler zdolal Fergusona v neľútostnom súboji
Zdroj: Christian Petersen/Getty Images
NEWS SPRÁVY ZO SVETA UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ferguson schytal parádny front kick do brady a upadol do bezvedomia.

Michael Chandler v noci zvíťazil nad Tonym Fergusonom. Na začiatku sa zdalo, že Tony Ferguson je konečne pripravený vrátiť sa na víťaznú vlnu. V úderovej hre predviedol krásnu ukážku svojej typickej rýchlosti a sily. Fergusona však napokon zasiahol jeden z najbrutálnejších knokautov v histórii UFC.

Ferguson otvoril zápas niekoľkými výbušnými údermi, no vzápätí čelil divokému útoku Chandlera. Chandler v súboji na zemi síce dominoval, no Ferguson sa napriek tomu veľmi aktívne bránil.

V druhom kole Chandler vôbec nestrácal čas. Ferguson schytal hneď v úvode neuveriteľný front kick do brady a upadol do bezvedomia. Niekoľko minút sa nehýbal, no napokon sa prebral a chvíľu sedel na stoličke, kým bol vôbec schopný sa postaviť.

Víťazstvo bolo pre Chandlera dôležité, keďže v predchádzajúcich dvoch zápasoch prehral s Charlesom Oliveirom a Justinom Gaethjem.

„Ani sme toľko netrénovali,“ povedal na margo víťazstva Chandler. „Ferguson je dlhý, drží ruky naširoko, a tak sa k nemu rovnou cestou mohol dostať môj horný hák.“

Odporúčané
Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok 15. marca 2024, 13:47

Ferguson šiel po zápase do nemocnice, pretože mal podozrenie na poškodenie mozgu. Napokon ho prepustili s tým, že výsledky CT (počítačovej tomografie) po sobotňajšom zápase boli negatívne.

Späť
Zdieľať
Diskusia