Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2022, 18:47
Čas čítania 0:45
Jakub Paulík

Viggo Mortensen a Kristen Stewart v drsnom horore experimentujú s ľudským telom

Viggo Mortensen a Kristen Stewart v drsnom horore experimentujú s ľudským telom
Zdroj: Neon
FILMY A SERIÁLY CRIMES OF THE FUTURE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Režisér David Cronenberg prináša tretiu spoluprácu s charizmatickým Viggom Mortensenom.

V sci-fi horore Crimes of the Future sa pozrieme do budúcnosti, z ktorej bude divákov dozaista mraziť. Jednu z hlavných postáv, svojského umelca Saula Tensera, stvárnil Viggo Mortensen, známy predovšetkým ako Aragorn z Pána prsteňov. Vo filme bude vystupovať v role tajomného muža, z ktorého tela vyrastajú ľudské orgány.

Ďalšie dôležité postavy si vo filme zahrali Kristen Stewart, ale aj Léa Seydoux, ktorú si mohol v minulom roku vidieť v poslednom Jamesovi Bondovi No Time to Die. Obidve ženy budú určitým spôsobom zapojené do bizarnej subkultúry, ktorej ciele nám nie sú známe. Experimentovanie s ľudským telom zobrazené vo filme môže niektorých divákov už z traileru odradiť, ale hororoví nadšenci sa na novinku Davida Cronenberga budú o to viac tešiť.

Vo filme si ďalej zahrali herci ako Scott Speedman, Tanaya Beatty, Don McKellar, Giorgos Karamihos či Lihi Kornowski. Francúzska premiéra je v kinách plánovaná na 25. mája 2022 a v USA film uvidia v júni. Film sa bude takisto premietať na slávnom festivale v Cannes. Slovenská a česká premiéra nie sú zatiaľ určené. Cronenberg si však podľa upútavky dal poriadne záležať na tom, aby citlivejší diváci do konca premietania v kine vôbec nevydržali.

Domov
Zdieľať
Diskusia