Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2022, 7:34
Čas čítania 0:41
Martin Adam Pavlík

Herečka Blake Lively sa posadí na režisérsku stoličku. Jej debut nesie názov Seconds, produkovať ho bude Edgar Wright

Herečka Blake Lively sa posadí na režisérsku stoličku. Jej debut nesie názov Seconds, produkovať ho bude Edgar Wright
Zdroj: Sony Pictures Releasing
FILMY A SERIÁLY BLAKE LIVELY EDGAR WRIGHT HOLLYWOOD SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Wright adaptoval aj scenár k filmu podľa predlohy komiksu Bryana Lee O'Malleyho.

Tridsaťštyriročnú americkú herečku Blake Lively si určite pamätáš zo seriálu Gossip Girl či zo snímok The Shallows, The Age of Adaline, A Simple Favor či Green Latern, v ktorom si zahrala so svojím terajším mužom Ryanom Reynoldsom. Ako píše Collider, Lively sa čoskoro posadí aj na režisérsku stoličku. 

Jej debutom bude snímka Seconds a spolupracovať na nej bude so skutočnou špičkou. Filmár Edgar Wright adaptoval scenár k filmu podľa predlohy komiksu Bryana Lee O'Malleyho a zároveň bude producentom. Wrighta si určite pamätáš aj ako režiséra filmov Baby Driver či The Last Night in Soho.

Herečka Blake Lively vo filme A Simple Favor.
Herečka Blake Lively vo filme A Simple Favor. Zdroj: Lionsgate


Ďalším významným menom v tíme bude aj producent Marc Platt, trojnásobný kandidát na Oscara za filmy La La Land, Bridge of Spies a The Trial of the Chicago 7. Prvý hraný celovečerný film Blake Lively uvedie štúdio Searchlight Pictures.

Herečka si už v minulosti réžiu vyskúšala. Šlo však o poznanie ľahší formát. Bol to videoklip ku skladbe Taylor Swift I Bet You Think About Me (Taylor's Version) v roku 2021, pričom za svoju prácu získala dokonca dve nominácie na cenu ACM.

Späť
Zdieľať
Diskusia