Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2022, 20:10
Čas čítania 1:08
Martin Adam Pavlík

„Viem, že Karlosa porazím aj druhýkrát,“ vraví Attila Végh. Priznal, že s Oktagonom MMA obnovil rokovania o odvete zápasu storočia

„Viem, že Karlosa porazím aj druhýkrát,“ vraví Attila Végh. Priznal, že s Oktagonom MMA obnovil rokovania o odvete zápasu storočia
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT ATTILA VÉGH KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský MMA zápasník zároveň prezradil, že na mieste českého „Terminátora“ by momentálne nebral zápas za zápasom v takých krátkych intervaloch.

Attila Végh obnovil s domácou organizáciou Oktagon MMA rokovania o odvete „zápasu storočia“, prezradil slovenský zápasník pre Šport.sk. V prvom zápase, ktorý sa uskutočnil 9. novembra 2019, tvrdo knokautoval českého Terminátora Karlosa Vémolu.

Keďže Čech mal predtým jedenásť výhier v rade a prehral naposledy v roku 2014, odvetu s Véghom si neodbytne pýta už roky a slovenského rivala, ktorý je, mimochodom, bývalým šampiónom prestížnej bojovej organizácie Bellator MMA, stále podpichuje.

Podľa Végha sa už rysovala dohoda o odvete, všetko sa však stoplo potom, ako si Vémola zranil znova rameno a musel ísť na operáciu. Momentálne ho čaká veľký návrat v boxerskom zápase s Marpom, ktorý bude 21. mája vrcholom turnaja Oktagon Underground.

Slovenský zápasník Attila Végh.
Slovenský zápasník Attila Végh. Zdroj: Oktagon MMA


Následne by mal Karlos Vémola zápasiť už v MMA na turnaji Oktagon 33 vo Frankfurte. Végh sa však pre Šport.sk vyjadril, že na Vémolovom mieste by nebral zápas za zápasom v takých krátkych intervaloch. „Každý by si mal uvedomovať svoj vek a on má už 36 rokov, nie 22,“ povedal slovenský MMA zápasník. Vémola navyše sám povedal, že ak by sa mu náhodou odtrhol biceps, mal by už po kariére. 

Végh prezradil, že odveta s Vémolom je preňho čisto biznis, lebo si už nemusí nič dokazovať. „Mám možnosť vypýtať si, koľko chcem, pretože všetci chcú vidieť odvetu. Keď sa mi to už finančne oplatí, dám do toho všetko a pojmem to ako uzavretie jednej kapitoly života. Pripravím sa, ako ešte nikdy, a viem, že Karlosa porazím aj druhýkrát,“ uzavrel sebavedome Végh. 

Mohlo by ťa zaujímať:
Advokát prominentov Marek Para ide do väzby, rozhodol Najvyšší súd
Na akciu Smeru v Nitre prišli stovky ľudí. Na záver musel zasiahnuť antikonfliktný tím
Moldavsko by mohlo byť ďalším cieľom Ruska. Putin sa vraj rozhodol otvoriť nový vojnový front, píše denník The Times
Domov
Zdieľať
Diskusia