Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. apríla 2022, 8:30
Čas čítania 3:07
Dominik Vetrák

Netflix vydá v lete každý týždeň 1 – 2 filmy. Týchto 10 bude stáť za to

Netflix vydá v lete každý týždeň 1 – 2 filmy. Týchto 10 bude stáť za to
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXE PROGRAM NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix sa chystá v priebehu leta vydať takmer 40 filmov. Nie všetky ťa však upútajú.

Netflix ohlásil, že v lete 2022 vydá každý týždeň minimálne jeden film. Počas niektorých týždňov dokonca aj dva až tri. Nie všetky však budú stáť za tvoj čas. Pri množstve filmov netušíme, či vôbec majú potenciál, keďže na ne Netflix nevydal ani jeden trailer.

Na niektoré z nich sa však tešíme buď pre hercov, ktorí v nich hrajú, alebo pre tvorcov, ktorí ich natočili. Tu je 10 celovečerákov, ktoré nás upútali a ktoré by mohli dopadnúť celkom dobre. 

Odporúčané
10 najočakávanejších seriálov a filmov na Netflixe, HBO Max, Apple TV+ a Disney+ v máji 2022 10 najočakávanejších seriálov a filmov na Netflixe, HBO Max, Apple TV+ a Disney+ v máji 2022 28. apríla 2022, 10:30

1. The Takedown – 6. máj

V akčnom filme sa herec Omar Sy (seriál Lupin) spolčí so svojím starším kamarátom a obaja policajti sa vydajú na cestu po Francúzsku s úmyslom odhaliť drogový obchod. Nečakane sa však z neho vykľuje veľký kriminálny prípad.


2. Operation Mincemeat – 11. máj

Vojnový film z prostredia druhej svetovej vojny nebude o veľkých akčných scénach. Nie je to akčný blockbuster, ale skôr trilerová dráma. Zachytí pokus Spojencov, ktorí sa snažia oklamať Hitlera a jeho podriadených. Snažia sa ich presvedčiť, že zaútočia na Grécko a nie na Sicíliu. Ako chceli nacistov oklamať? Pomocou mŕtvoly, ktorú vyplaví more.

Nevšedný a nezabudnuteľný príbeh z druhej svetovej vojny natočil John Madden (Miss Sloane) a zahrali si v ňom Colin Firth (Kráľova reč), Matthew Macfadyen (známy zo seriálu Succession) či Jason Isaacs (Lucius Malfoy z Harryho Pottera).

3. Hustle – 8. jún

Najnovší film Adama Sandlera od Netflixu nebude jednou z jeho priemerných komédií. V dráme Hustle si zahrá športového skauta, ktorý vyhľadáva talentovaných basketbalistov. Jedného dňa narazí na veľký talent, nádejný športovec však pochádza zo zahraničia a dostať sa do NBA bude pre neho nesmierne náročné. 


4. Spiderhead – 17. jún

Dvaja väzni si v tomto filme medzi sebou vybudujú silný vzťah, zatiaľ čo čelia svojej bolestivej minulosti. Uväznení však nie sú vo väznici, ale v špičkovom zariadení. V blízkej budúcnosti totiž vláda väzňom umožňuje skrátiť si trest tak, že sa stanú dobrovoľníkmi na testovanie nových drog a liekov.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy 13. apríla 2024, 8:00

Keď jeden z väzňov začne dostávať lieky podporujúce vytvorenie pocitov lásky, okamžite začne spochybňovať svoje emócie a rozohrá nebezpečnú hru. Akčný triler natočil režisér Joseph Kosinski (Oblivion, Tron: Legacy, Top Gun: Maverick) a zahrali si v ňom Chris Hemsworth, Miles Tiller či Jurnee Smollett.

Escape from Spiderhead
Zdroj: Netflix

5. The Sea Beast – 8. júl

Úspešný tvorca animovaných filmov Chris Williams (režíroval Big Hero 6 a Moanu) natočil skvelo vyzerajúci príbeh o dievčati, ktoré sa spriatelilo s morskou príšerou. Najväčším problémom je, že tak spravilo na lodi lovcov príšer. Dokáže ostatných presvedčiť, aby zviera nezabíjali? The Sea Beast sa prezentuje sympatickým teaser trailerom, čo v nás vzhľadom na kvalitnú filmografiu režiséra vzbudzuje optimizmus, pokiaľ ide o výslednú kvalitu tohto počinu. 


6. The Gray Man – 22. júl

Toto je asi najočakávanejší projekt z celého článku. Ide totiž o najdrahší film, aký kedy Netflix natočil. Stál vyše 200 miliónov dolárov a pôjde o akčný špionážny triler od režisérov Avengers: Infinity War a Endgame (Anthony a Joe Russo).  

Príbeh je založený na románe Marka Greaneyho z roku 2009. Hlavnou postavou je takzvaný Gray Man aka Court Gentry, bývalý agent CIA a nájomný vrah na voľnej nohe. Hrá ho Ryan Gosling (La La Land). Proti nemu sa postaví ďalší agent a jeho bývalý kolega Lloyd Hansen v podaní Chrisa Evansa (Captain America). Film sa natáčal aj v Česku.

The Gray Man
Zdroj: Netflix

7. Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie – 5. august

Najnovší animovaný film o nindža korytnačkách postaví ikonických nindžov proti mimozemskej hrozbe. Varuje ich pred ňou niekto, kto pricestoval z budúcnosti. Bude to skôr pre mladších, no starších divákov poteší informácia, že herec a producent Seth Rogen chystá vlastnú verziu animovaného filmu o nindža korytnačkách, ktorý by mal byť drsnejší.

Ninja korytnačky
Zdroj: Netflix

8. Day Shift – 12. august

Herec Jamie Foxx tu hrá ťažko pracujúceho otca, ktorý sa snaží zabezpečiť stabilný život pre svoju dcéru. Lenže jeho každodenná práca nespočíva v čistení bazénov, ako si všetci myslia. V skutočnosti zabíja upírov ako člen medzinárodnej únie lovcov upírov. Okrem Foxxa si v snímke zahrali aj Dave Franco, Snoop Dogg či Scott Adkins. Režíroval J. J. Parry, pre ktorého pôjde o režijný debut. 

Netflix filmy 2022
Zdroj: Netflix

9. Me Time – 26. august

Kevin Hart a Mark Wahlberg si zahrajú kamošov, ktorí sa po dlhom čase stretnú, aby zažili kvalitný víkend. Majú dosť rodinného života a chcú sa poriadne odviazať. Ako to však už pri takýchto komédiách býva, celé sa to neuveriteľne zvrtne a obaja kamaráti zažijú víkend, na ktorý nikdy nezabudnú. Okrem nich si v komédii zahrali aj Regina Hall či Jimmy O. Yang. Režíroval John Hamburg (Why Him?).

Netflix filmy 2022
Zdroj: Netflix

10. Carter –  v priebehu leta

O tejto snímke nevieme takmer nič, no pochádza z Južnej Kórey a od tvorcov, ktorí majú skúsenosti s akčnými filmami. Dej sa zameria na tajného agenta trpiaceho stratou pamäti. Aby toho nebolo málo, musí sa zúčastniť na veľmi nebezpečnej akcii. 

Netflix filmy 2022
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia