Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2022, 9:30
Čas čítania 7:19
Martin Adam Pavlík

Amber Heard má dve poruchy osobnosti, uviedla psychologička. Elon Musk ani James Franco ju na súde nakoniec nepodporia

Amber Heard má dve poruchy osobnosti, uviedla psychologička. Elon Musk ani James Franco ju na súde nakoniec nepodporia
Zdroj: TASR/AP/Jim Lo Scalzo/Pool Photo
ZAUJÍMAVOSTI AMBER HEARD DOMÁCE NÁSILIE ELON MUSK JAMES FRANCO JOHNNY DEPP JOHNNY DEPP VS. AMBER HEARD SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ SÚDY
Uložiť Uložené

Prečítaj si ďalšie novinky z ostro sledovaného súdneho sporu medzi Johnnym Deppom a Amber Heard, ktorý prebieha od 11. apríla v americkej Virgínii.

Súdny proces medzi Johnnym Deppom a Amber Heard sa každým dňom vyvíja a prináša viacero nových zistení. Herec svoju exmanželku žaluje v Amerike (v Británii pred najvyšším súdom neuspel) za ohováranie a urážku na cti. Snaží sa dokázať, že herečka ho krivo obvinila z domáceho násilia a predložila k tomu falošné dôkazy.

Hollywoodsky pár, ktorý sa rozviedol v roku 2017, sa postavil pred súd vo Virgínii znova 11. apríla. Ako sme ťa informovali v predchádzajúcom článku, pred porotou by malo v najbližších týždňoch vypovedať – či už osobne, alebo pomocou videonahrávok – vyše 100 svedkov. 

Nemáš kapacitu na to, aby si sám sledoval, čo všetko sa počas týchto dní na súde deje? Nemaj obavy, súdny spor medzi hereckou dvojicou pozorne sledujeme, preto ti prinášame ďalší rozsiahly prehľad, v ktorom nájdeš všetko, čo potrebuješ vedieť. Ak chceš podporiť našu snahu, neváhaj a pridaj sa do klubu Refresher+. Aj vďaka tomu ti budeme môcť priniesť viac kvalitného obsahu.

Amber Heard | Johnny Depp
Johnny Depp a Amber Heard na súde vo Virgínii. Zdroj: TASR/AP/Steve Helber, Pool

Vyčerpávajúci psychologický boj

Zatiaľ čo Amber Heard pred kamerami v súdnej sieni, ktoré pozorne snímajú každý úškrn, vzlyk či náznak neistoty, pôsobí urazene s prevažne opovrhujúcim výrazom v tvári, jej exmanžel ukazuje rozvážnosť, trpezlivosť, pokoj a povestnú charizmu. Svojimi spontánnymi hláškami neraz rozosmial prítomných ľudí v sále. 

Počas toho, ako ho „grilovali“ právni zástupcovia herečky, sa však tiež viackrát zakoktal či si dával načas s odpoveďami. Viackrát bolo vidno, že mu ich otázky lezú krkom. Na tie najnepríjemnejšie väčšinou reagoval len ironickými poznámkami. Pre Deppa aj Heard ide nepochybne o mimoriadne vyčerpávajúci psychologický boj a cítiť, že obaja by radšej boli niekde inde.

Niet sa čo čudovať. Pred celým svetom vychádzajú na povrch takmer každý deň prakticky v priamom prenose ich vskutku nepríjemné spoločné konverzácie, hádky plné urážok a kriku aj tajomstvá, ktoré nikdy nemali uzrieť svetlo sveta. Poďme si prejsť, aké ďalšie výpovede zazneli, aké nahrávky sa počúvali pred porotou a komu hrajú viac do karát.

Johnny Depp
Johnny Depp na súde vo Virgínii. Zdroj: TASR/AP/Steve Helber, Pool

Videonahrávka s agresívnym Deppom

Videonahrávka, ktorú predložili ako dôkazný materiál právnici Amber Heard, ukázala, že Johnny Depp rozhodne nie je žiaden anjelik. Exmanželka ho potajomky nahrávala, ako v kuchyni rozzúrene búcha skrinkami na kuchynskej linke či si nalieva pohár vína, ktorý neskôr agresívne hodí o zem a rozbije.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 114164 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako sa správal Johnny Depp na videu, ktoré potajomky nahrala Amber Heard.
  • Prečo Johnny Depp žiadal s nožom v ruke od Amber Heard, aby ho porezala.
  • Aké drogy bral Johnny Depp so sestrou Amber Heard.
  • Čo spravila Amber Heard synovi herca Paula Bettanyho.
  • Aké poruchy osobnosti má Amber Heard a aké sú ich príznaky.
  • Kedy navštevoval Elon Musk herečku Amber Heard v Deppovom penthouse.
Späť
Zdieľať
Diskusia