Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2022, 9:30
Čas čítania 6:58
Jakub Paulík

10 faktov o Loganovi Paulovi: chcel byť na mesiac homosexuálom, vysmial sa obeti samovraždy a zvažuje kandidatúru na prezidenta

10 faktov o Loganovi Paulovi: chcel byť na mesiac homosexuálom, vysmial sa obeti samovraždy a zvažuje kandidatúru na prezidenta
Zdroj: Flickr/Erik Drost
OSOBNOSTI INFLUENCERI LOGAN PAUL YOUTUBE
Uložiť Uložené

Keby sa Logan Paul stal prezidentom, brat Jake by vraj mohol byť jeho zástupcom.

Opovrhovaný aj milovaný Logan Paul patrí v súčasnosti medzi najpopulárnejších svetových influencerov. Aj keď sa svojich homofóbnych, rasistických a iných kontroverzných kúskov nikdy nezbaví, jedného dňa vraj plánuje kandidovať za prezidenta USA.

Zameranie na slávnych youtuberov a influencerov patrí medzi súčasť nášho lifestylového portálu. Na Refresheri sa dozvieš viac nielen o slovenských hviezdach, ale aj o tých zahraničných, akými sú napríklad tiktoker Lil Huddy, zábavný Khaby Lame či svojský podcaster Joe Rogan. K tomuto obsahu sa dostaneš ako člen klubu Refresher+.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Logan Paul (@loganpaul)

Video s obeseným mužom

Kariéra Logana Paula je plná kontroverzií a vo svojej podstate je na nej z nemalej časti postavená. Nič však nevyvolalo voči mladému youtuberovi takú nenávisť ako návšteva „samovražedného lesa“ Aokigahara v Japonsku z roku 2017, v ktorom so smiechom natočil obeseného muža. Video síce na Youtube získalo v priebehu krátkej chvíle množstvo pozretí, ale zároveň sa na Logana Paula zniesla oprávnená kritika.

Státisíce ľudí žiadali, aby Paul prišiel o účet na Youtube. Známa platforma sa však rozhodla mladíka potrestať iným spôsobom. Jeho tvorbu napríklad stiahli z programu Google Preferred, čím sa stratil zo zoznamu, z ktorého si zadávatelia reklamy vyberajú tvorcov na Youtube. Inak povedané, prišiel o istú časť zisku.

Odporúčané
Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) 20. apríla 2024, 9:30

Z pochopiteľných dôvodov už toto video na jeho kanáli nenájdeš. Logan Paul si za svoje chyby začal sypať popol na hlavu a organizáciám zameraným na problematiku samovrážd daroval milión dolárov. Jeho video, v ktorom sa sám venuje tejto téme, si dodnes pozrelo vyše 30 miliónov ľudí. Neskôr svoju chybu z lesa v Japonsku označil za „najväčšie životné požehnanie“, pretože sa vraj vďaka tomu stal lepším človekom, uvádza Gamerant. S týmto tvrdením by však množstvo ľudí určite nesúhlasilo.

Paralyzér na myš alebo ako prišiel Logan Paul o milióny

Strata výnosov z reklamy – aj keď len dočasná – môže byť pre youtubera veľmi nepríjemná. Logan Paul sa zo svojich činov z minulosti zjavne príliš nepoučil, a tak sa Youtube rozhodol proti nemu začiatkom roka 2018 týmto spôsobom zakročiť. Paul svojich followerov napríklad vyzýval, aby podstúpili takzvaný Tide Pod Challenge, pri ktorom ľudia jedia čistiace prostriedky. 

Náučným obsahom by sme určite nemohli nazvať ani video, na ktorom skúša zdochlinu myši oživovať paralyzérom. Bizarné video si môžeš do dnešného dňa pozrieť aj priamo na Youtube. Z podobného súdka zvieracích videí Logana Paula je napríklad aj to, kde skúša na živej rybe masáž srdca.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 114038 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako sa mu podarilo prísť o časť svojich semenníkov.
  • Ako urazil Aziatov aj černochov.
  • Kedy sa rozhodol stať na mesiac homosexuálom.
  • Ako sa nahneval, keď ho označili za „najhoršieho človeka na svete“.
  • Prečo si myslí, že by porazil Mika Tysona.
Domov
Zdieľať
Diskusia