Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. apríla 2022, 20:45
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Johnny Depp: S pirátom Jackom Sparrowom som sa chcel rozlúčiť poriadne a filmom. Disney ma zradilo

Johnny Depp: S pirátom Jackom Sparrowom som sa chcel rozlúčiť poriadne a filmom. Disney ma zradilo
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Johnny Depp mal stále záujem natočiť ďalšie filmy a dokonca sa mal podieľať na písaní scenára šiesteho dielu.

Herec Johnny Depp sa počas súdneho pojednávania s exmanželkou Amber Heard vyjadril aj k filmovej sérii Piráti Karibiku.

Pred pár dňami povedal, že by sa v súčasnosti do série ako postava Jack Sparrow nevrátil, ani keby mu Disney ponúklo 300 miliónov dolárov. Teraz dodal, že po dokončení piatej časti mal stále veľký záujem v sérii pokračovať a dokonca mu tvorcovia navrhli, aby s nimi spolupracoval na scenári šiestej časti. 

Odporúčané
5 najlepších nových filmov v kinách (Program na máj) 5 najlepších nových filmov v kinách (Program na máj) 26. apríla 2022, 10:30

Bohužiaľ, v tom čase sa začali problémy s exmanželkou Amber Heard a Disney sa od neho dištancovalo, takže sa výroba filmu zastavila. V súčasnosti sa pripravujú isté projekty zo sveta Pirátov Karibiku, ale už dlhšie sme o nich nič nepočuli, nevieme teda, kedy vyjde ďalší film a o čom vlastne bude.

„Cítil som to tak, že postavy by mali dostať poriadnu rozlúčku. Existuje spôsob, akým sa uzatvárajú takéto filmové ságy. Plánoval som pokračovať vo filmoch dovtedy, pokiaľ mali význam,“ povedal herec Johnny Depp.

Dodal, že sa cítil zranený. Herec mal s Disney skvelý vzťah a postavu Jacka Sparrowa podľa vlastných slov vybudoval od základu. Do tejto filmovej série vložil veľa energie a Disney ho zrazu odpísalo bez toho, aby čakalo na to, či ho súdy uznajú za vinného. 

Piráti Karibiku | Johnny Depp
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia