Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2022, 22:21
Čas čítania 0:55
Dominik Vetrák

Johnny Depp vraj už nikdy nenatočí ďalších Pirátov z Karibiku. Povedal to priamo na súde

Johnny Depp vraj už nikdy nenatočí ďalších Pirátov z Karibiku. Povedal to priamo na súde
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Vzťahy medzi spoločnosťou Disney a hercom Johnnym Deppom sa, pravdepodobne, úplne zničili.

V súčasnosti prebieha veľké súdne pojednávanie medzi hercami Johnnym Deppom a jeho exmanželkou Amber Heard. Johnny Depp počas neho prezradil už mnohé zaujímavosti, medzi ktoré sa radí aj jedna z jeho odpovedí pre právnika Amber Heard Bena Rottenborna. Informuje o tom hollywoodsky portál Variety. 

Rottenborn sa Deppa spýtal, či by natočil ďalší film Pirátov Karibiku, ak by mu Disney dalo napríklad 300 miliónov dolárov a milión lám. Depp odpovedal, že nie. Táto otázka prišla po tom, čo Depp priznal, že štúdio Disney ho vyhodilo z filmovej série Piráti Karibiku pár dní po tom, čo sa v médiu Washington Post objavil rozhovor s Amber Heard, ktorá tvrdila, že sa Johnnymu Deppovi postavila ako voči agresorovi. 

Odporúčané
Koniec 4. časti Moon Knighta zamotal hlavu aj komiksovým expertom. Kto je záhadná postava a v čom ti seriál klame? Koniec 4. časti Moon Knighta zamotal hlavu aj komiksovým expertom. Kto je záhadná postava a v čom ti seriál klame? 21. apríla 2022, 17:30

Depp povedal, že Disney s ním chcelo prerušiť akékoľvek vzťahy, aby si nepoškodilo firemné meno. Disney je spoločnosť produkujúca rodinný obsah, či už sa bavíme o animovaných filmoch, alebo zábavných parkoch a podobne.

Depp na súde povedal, že je pochopiteľné, že ho vyhodili, keď sa vtedy dlhodobo v médiách rozprávalo o tom, že bije svoju ženu. Spomenul aj to, že vtedy bola na vrchole iniciatíva #MeToo, počas ktorej množstvo žien vypovedalo proti mužom, ktorí ich sexuálne obťažovali, respektíve ich inak zneužívali či fyzicky im ubližovali.

Odporúčané
VYSVETĽUJEME: Ako to, že sa Johnny Depp a Amber Heard znova súdia, koľko bude pojednávanie trvať a čo zásadné povedali svedkovia? VYSVETĽUJEME: Ako to, že sa Johnny Depp a Amber Heard znova súdia, koľko bude pojednávanie trvať a čo zásadné povedali svedkovia? 22. apríla 2022, 9:30

Herec spomenul aj to, že zatiaľ čo s ním štúdio Disney zrušilo vzťahy, neprekážalo mu už zarábať na predávaní hračiek a oblečenia s motívom Jacka Sparrowa, postavy, ktorú Depp hral v Pirátoch Karibiku. 

Piráti Karibiku | Johnny Depp
Zdroj: Disney
Späť
Zdieľať
Diskusia