Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2022, 19:43
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Netflix zrušil sci-fi Bright 2 s Willom Smithom. Údajne to nemá nič spoločné s oscarovou fackou

Netflix zrušil sci-fi Bright 2 s Willom Smithom. Údajne to nemá nič spoločné s oscarovou fackou
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY WILL SMITH
Uložiť Uložené

Dávno ohlásený sci-fi film Bright 2 nikdy nevznikne.

Reportér Bloombergu Lucas Shaw na Twitteri zverejnil informáciu, že streamovacia spoločnosť Netflix „potichu“ zrušila prípravy na sci-fi film Bright 2. Prvá časť vyšla v roku 2017, a aj keď medzi kritikmi veľmi neuspela, diváci ju mali radi a šlo o jeden z najpozeranejších filmov od Netflixu. 

Odporúčané
6. séria Better Call Saul sa začala dvomi kvalitnými epizódami. Najlepší seriál posledných rokov je späť! 6. séria Better Call Saul sa začala dvomi kvalitnými epizódami. Najlepší seriál posledných rokov je späť! 21. apríla 2022, 11:30

V hlavných rolách sa predstavili Will Smith a Joel Edgerton ako policajti. Postava Joela Edgertona patrila k rase orcov. Svet Bright je totiž plný elfov, víl, ľudí, orcov a iných príšer a magických bytostí. Netflix dvojku oznámil už pred rokmi, no podľa informácií Lucasa Shawa na pokračovaní už nepracuje. 

Nesúvisí to však s tým, že Will Smith udrel moderátora Oscarov Chrisa Rocka. Pre facku napríklad štúdio Sony pozastavilo výrobu filmu Bad Boys 4 a zbrzdili sa aj ďalšie Smithove projekty. Netflix údajne zrušil Bright 2 z úplne iných dôvodov.

Späť
Zdieľať
Diskusia