Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2022, 21:56
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Emotívny, akčný vojnový film ukáže, ako vyzerala iracká, prvá svetová a americká občianska vojna

Emotívny, akčný vojnový film ukáže, ako vyzerala iracká, prvá svetová a americká občianska vojna
Zdroj: Samuel Goldwyn Films
FILMY A SERIÁLY FOXHOLE
Uložiť Uložené

Trailer na vojnový film Foxhole zobrazuje hrôzy vojny. Snímka dorazí do kín a na internet 13. mája.

Foxhole je menej známy vojnový film, ktorého dej sa odohráva počas troch rôznych časových období. Sledujeme partie vojakov v americkej občianskej vojne, v prvej svetovej vojne a vo vojne v Iraku. Zakaždým ide o amerických vojakov, ktorí čelia rôznym stresovým a napínavým situáciám.

Odporúčané
Jason Momoa je nevlastný otec herečky Zoe Kravitz z Batmana. Toto je 10 prekvapivých hollywoodskych rodín a vzťahov Jason Momoa je nevlastný otec herečky Zoe Kravitz z Batmana. Toto je 10 prekvapivých hollywoodskych rodín a vzťahov 20. apríla 2022, 9:30

Napríklad americkí vojaci v zákopoch počas prvej svetovej vojny nájdu znepriateleného vojaka. Niektorí ho chcú zabiť, iným sa to zdá príliš kruté, keďže sa vzdáva. Okrem poriadnej dávky akcie, na ktorú láka aj trailer, sa teda dočkáme aj dramatických momentov a emotívnych dialógov.

V dráme Foxhole hrajú prevažne neznámi herci. Réžie sa chopil mladý režisér Jack Fessenden, ktorý zatiaľ nenatočil nič nadpriemerné. Jeho najnovší film však vyzerá viac než lákavo. Vojnová dráma má premiéru 13. mája v amerických kinách a v digitálnej distribúcii. 

  

Mohlo by ťa zaujímať:
AKTUÁLNE: Roberta Fica chcú vo väzbe
Vláda dá najohrozenejším skupinám jednorazový príspevok 100 eur. Zvyšovať chce postupne aj prídavky na deti
Netflix stratil za noc tretinu hodnoty. Paniku vyvolali správy o úbytku predplatiteľov, ktorý má zachrániť lacnejšie predplatné
Domov
Zdieľať
Diskusia