Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2022, 7:41
Čas čítania 0:31
Ema Stanovská

VIDEO: Fanúšikovia Liverpoolu a Manchestru United spoločne potleskom podporili Cristiana Ronalda

ŠPORT CRISTIANO RONALDO SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dva rivalské tímy sa spojili, aby podporili portugalskú ikonu po tom, čo oznámila úmrtie novonarodeného syna.

V utorok večer sa na liverpoolskom štadióne Anfield spojili fanúšikovia konkurenčných tímov, aby podporili portugalského futbalistu Cristiana Ronalda. Zástancovia klubov Liverpool aj Manchester United v publiku vstali, minútu tlieskali a skandovali jeho meno. Stalo sa tak po tom, čo futbalista oznámil úmrtie jedného zo svojich novonarodených dvojčat, píšu Sky News.

Potlesk zaznel v symbolickej siedmej minúte zápasu, čo je číslo Ronaldovho dresu. Potlesk sprevádzala známa hymna domácich You'll Never Walk Alone.

V pondelok hviezda Portugalska a Manchestru United oznámila, že s Georginou Rodriquezovou prišli o syna krátko po tom, čo Rodriquezová porodila dvojičky. Dcéra prežila.

V utorok sa odohral kľúčový zápas, na ktorom sa však Ronaldo nezúčastnil. Liverpool napokon vyhral 4 : 0 a dostal sa na čelo Premier League.

Domov
Zdieľať
Diskusia