Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2022, 15:30
Čas čítania 2:44
Richard Balog

Spoznaj festivalové módne trendy z prvého víkendu Coachelly

Spoznaj festivalové módne trendy z prvého víkendu Coachelly
Zdroj: Instagram/@alessandraambrosio
MÓDA COACHELLA MÓDA REFRESHER TRENDY
Uložiť Uložené

Inšpiruj sa priehľadným outfitom Vanessy Hudgens alebo bohémskymi kombináciami v podaní modeliek. Hlavná festivalová sezóna sa začína už o niekoľko týždňov.

Coachella – hudobný festival s najvyššou koncentráciou známych tvárí, ktorý určuje módne trendy na celú sezónu. 

Zatiaľ čo na hlavnom pódiu predviedli vystúpenia interpreti ako Harry Styles, Billie Eilish, Lil Baby, Disclosure, Flume, Giveon či Swedish House Mafia, v slnkom zaliatej krajine sa odohrala prehliadka festivalových trendov na tohtoročnú letnú sezónu.

Po dvojročnej prestávke v dôsledku koronavírusu sa v Kalifornii stretli tisíce nadšencov súčasnej popkultúry vrátane modeliek, raperov, influenceriek a podobne. Zastúpenie mali aj módne domy na čele so značkami Louis Vuitton, Gucci, Valentino alebo Christian Dior. 

Podľa outfitov z prvého víkendu sú v kurze priehľadné šaty, neónové farby, trblietky aj kúsky ako vystrihnuté zo 70. rokov. Inšpiruj sa vyzývavou kombináciou Vanessy Hudgens alebo bohémskou módou v podaní modelky Alessandry Ambrosio. 

Odporúčané
Steve Harvey: 65-ročný moderátor a komik, ktorý sa oblieka lepšie ako väčšina mladých ľudí    Steve Harvey: 65-ročný moderátor a komik, ktorý sa oblieka lepšie ako väčšina mladých ľudí 17. apríla 2022, 13:30

Modelka Alessandra Ambrosio stavila na bohémsku módu v podobe bieleho čipkovaného overalu, ktorý doplnila o farebnú kabelku so strapcami. Pozitívne hodnotíme aj bezrámové slnečné okuliare s cukríkovými sklami. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Alessandra Ambrosio vyzerala skvelo aj v nedeľu, keď skombinovala široké rifle s krátkym topom a so vzorovanou rifľovou bundou. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Módna influencerka Leonie Hanne si vychutnala atmosféru Coachelly a Kalifornie vo viacerých štýlových outfitoch, spomedzi ktorých nás zaujala táto kombinácia ako vystrihnutá zo 70. rokov. Vzorované zvonové nohavice, topánky na vysokých podpätkoch a krátky top vyzerali spolu skvelo.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Základné biele tielko, voľné nohavice a biele tenisky. Presne toľko potreboval Patrick Ta na trendový outfit. Celebritnému vizážistovi robila spoločnosť Dixie D'Amelio v tmavomodrej rifľovej kombinácii.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Vanessa Hudgens vyzerá skvelo vo všetkom, čo si na seba oblečie, a výnimkou nebol ani outfit, v ktorom sa ukázala na Coachelle. Tmavovláska pútala pozornosť fotografov v jednodielnych plavkách, na ktorých mala len priehľadné sieťkované šaty. Výslednú kombináciu doplnila o masívnu obuv a slamený klobúk. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)

Paris Hilton nezostala nič dlžná svojmu kontroverznému imidžu a zo šatníka vytiahla priehľadné neónové šaty s koženými popruhmi. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Pri pohľade na Nicole Scherzinger sme stratili slová. Bývalá členka Pussycat Dolls sa predviedla vo vzorovanom outfite, ktorý doplnila o kabelku značky Jacquemus. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Na vyzývavý outfit stavila aj speváčka Doja Cat. Jedna z hlavných tvárí festivalu Coachella ukázala štíhlu postavu v modeloch od švajčiarsko-nemeckej značky Ottolinger. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

Raper Big Sean s partnerkou Jhené Aiko vyzerali skvelo na hlavnom pódiu aj v zákulisí festivalu. Speváčka sa ukázala v čiernych šatách s nadrozmernou koženou bundou a pripomenula nám obdobie 80. rokov, keď hudobným rebríčkom dominovala rocková hudba.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BIGSEAN (@bigsean)

Chlöe Bailey si vychutnávala horúce počasie v Palm Springs zahalená len v úsporných plavkách, na ktorých mala sieťkované šaty. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Chlöe (@chloebailey)

Módna influencerka Veronica Ferraro si vychutnávala druhý deň festivalu Coachella v outfite značky Dior, ktorému dominovali boxerské šortky a župan. Festivalová kombinácia pre odvážne ženy, ktorú neuvidíš na každom kroku. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by VERONICA (@veronicaferraro)

Prúžkované roztrhané nohavice, krátky vrchný diel a rifľová bunda. Caroline Daur zbytočne nevymýšľala a výsledný outfit je zaujímavý. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Nezabudli sme ani na festivalovú módnu inšpiráciu pre mužov. Nigel Sylvester vytiahol kombináciu šortiek s tričkom a vestou, ktorú doplnil o tenisky Air Jordan. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by nigelsylvester (@nigelsylvester)

Voľné úpletové nohavice, vrchný diel plaviek, klobúk a tenisky Converse. Kombinácia ako stvorená na festival v horúcom Palm Springs v podaní twitchovej streamerky Sydeon

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sydney (@sydeon)

Záver prvého výberu outfitov z Coachelly si pre seba získal Harry Styles v outfite od módneho domu Gucci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Domov
Zdieľať
Diskusia