Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2022, 6:32
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

4. séria Stranger Things odhaľuje trailer plný monštier, sveta Upside Down a Eleven bez schopností

4. séria Stranger Things odhaľuje trailer plný monštier, sveta Upside Down a Eleven bez schopností
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

4. séria Stranger Things príde na Netflix už 27. mája. Sleduj prvý trailer.

Netflix odhalil oficiálny trailer na predposlednú, 4. sériu seriálu Stranger Things. Mysteriózne sci-fi sa blíži ku koncu a tvorcovia sa pokúsia uzatvoriť všetky dejové línie. Možno aj preto bude 4. séria zatiaľ najdlhšia, akú kedy vytvorili.

Odporúčané
Mission Impossible 7 stojí už takmer 300 miliónov dolárov. Film nie je ani po rokoch dokončený, no Tom Cruise doň pridal ponorku Mission Impossible 7 stojí už takmer 300 miliónov dolárov. Film nie je ani po rokoch dokončený, no Tom Cruise doň pridal ponorku 12. apríla 2022, 9:30

Dočkáme sa viacerých a dlhších epizód než v minulých sériách. Táto séria je dokonca rozdelená na dve časti. Prvá sa na Netflix dostane 27. mája a tá druhá 1. júla 2022.

V novom traileri môžeš vidieť, že hlavné postavy v podobe tínedžerov poriadne dospeli. Zároveň vidíme nových záporákov, príšery, návrat do sveta Upside Down a zaujímavo vyzerá aj scéna, ktorá naznačuje, že postava Max dostane superschopnosti, zatiaľ čo hlavná postava Eleven tvrdí, že ich stratila. 

Späť
Zdieľať
Diskusia