Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2022, 20:41
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Sonic 2 mal najúspešnejšiu kinopremiéru spomedzi všetkých filmov podľa hier. Prekonal aj Uncharted

Sonic 2 mal najúspešnejšiu kinopremiéru spomedzi všetkých filmov podľa hier. Prekonal aj Uncharted
Zdroj: Paramount Pictures
TECH JEŽKO SONIC 2
Uložiť Uložené

Zdá sa, že Sonic 2 bude úspešným kinofilmom.

Sonic the Hedgehog 2 je úspešný kinofilm. Počas premiérového víkendu sa snímke podarilo zarobiť v USA a v Kanade až 71 miliónov dolárov. Vďaka tejto sume sa Sonic 2 z hľadiska premiérových víkendov stal najúspešnejším filmom natočeným podľa videohier.

Odporúčané
RECENZIA: Severance je zatiaľ najlepší seriál roka 2022 RECENZIA: Severance je zatiaľ najlepší seriál roka 2022 10. apríla 2022, 8:30

Žiadny iný film nemal v USA a Kanade väčšie tržby počas otváracieho víkendu. Napríklad nedávny film Uncharted s hercami Tomom Hollandom a Markom Wahlbergom zarobil počas premiérového víkendu 44 miliónov dolárov. Sonic 2 má zatiaľ celosvetovo na konte 142 miliónov dolárov a toto číslo bude ešte stúpať.

My sme snímke v recenzii udelili 6 bodov z 10. Aj napriek svojej priemernosti je Sonic 2 obľúbený film, podobne ako prvý diel. Diváci si tieto filmy užívajú, takže ich asi poteší, že hollywoodske štúdio Paramount Pictures oficiálne pripravuje ďalšie filmy a aj seriál z tohto sveta. V súčasnosti už pracujú na Sonic the Hedgehog 3 a zároveň aj na seriáli o postave Knucklesa z druhého filmu, ktorú znova nahovorí herec Idris Elba.

Späť
Zdieľať
Diskusia