Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2022, 12:30
Čas čítania 0:56
Richard Balog

Apartmánový komplex na golfovom ihrisku, v ktorom stojí 2-izbový byt 325-tisíc eur

Apartmánový komplex na golfovom ihrisku, v ktorom stojí 2-izbový byt 325-tisíc eur
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Projekt sa nachádza na brehu jazera v Penati Golf Resort, približne hodinu cesty autom z Bratislavy.

Počet nových developerských projektov sa zvyšuje každý deň. Iba minimum z nich však očarí vzhľadom aj polohou ako v prípade projektu Apartmány Penati Resort. Komplex prémiových apartmánov, respektíve bytov sa rozprestiera na brehu jazera v Penati Golf Resort, približne hodinu cesty autom z Bratislavy. 

Rezidenčný komplex tvorí päť rezidencií v modernom dizajne so súkromnou príjazdovou cestou a s vlastnou plážou. Všetky „viladomy“ majú výhľady priamo na jazero s golfovým ihriskom a so zeleňou v pozadí. 

Odporúčané
Cherry Tree House je moderný dom, aký si zaslúži každá rodina Cherry Tree House je moderný dom, aký si zaslúži každá rodina 5. apríla 2022, 15:30

Každý z nich ukrýva dva apartmány s terasami a predzáhradkami na prízemí (2-izbový a 3-izbový), tromi apartmánmi s terasami na poschodí (2-krát 1-izbový a 2-izbový) a priestranným strešným penthousom (4-izbový). Byty disponujú výmerami od 33 až do 157 štvorcových metrov. 

Späť
Zdieľať
Diskusia