Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2022, 9:04
Čas čítania 0:48
Tereza Šnajdrová

Will Smith kvůli facce na Oscarech rezignoval na členství ve filmové akademii

Will Smith kvůli facce na Oscarech rezignoval na členství ve filmové akademii
Zdroj: Getty Images/Neilson Barnard
NEWS
Uložiť Uložené

Will Smith kvůli facce na Oscarech rezignoval na své členství v americké filmové akademii. Své chování označil za „neomluvitelné“.

Celý svět řeší facku, kterou během předávání filmových cen Oscar uštědřil herec Will Smith moderátorovi Chrisi Rockovi. Ten si totiž rýpl do Smithovy manželky, která onemocněla alopecií, což podle herce nebylo vhodné. Za své chování se následně omluvil a v pátek dokonce rezignoval na své členství v americké filmové akademii. Prý zradil důvěru akademie a jeho chování je „neomluvitelné,“ informují CNN a NME.

Odporúčané
VIDEO: Will Smith počas Oscarov udrel do tváre Chrisa Rocka: Neber si moju ženu do huby, kričal na komika VIDEO: Will Smith počas Oscarov udrel do tváre Chrisa Rocka: Neber si moju ženu do huby, kričal na komika 28. marca 2022, 7:08

Za své chování přijmu jakékoli důsledky. Moje činy na 94. předávání cen Akademie byly šokující, bolestivé a neomluvitelné. Seznam těch, kterým jsem ublížil, je dlouhý a zahrnuje Chrise, jeho rodinu, mnoho mých drahých přátel a blízkých, všechny přítomné a celosvětové publikum doma. Zradil jsem důvěru Akademie,“ stojí v prohlášení Willa Smithe.

Domov
Zdieľať
Diskusia