Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2022, 14:00
Čas čítania 0:59
Tímea Krauszová Daniel Mikolášik

AKTUALIZOVANÉ: Pri bratislavskej hlavnej stanici skočil muž z nadchodu na cestu. Utrpel vnútorné krvácanie a viacero zlomenín

NEWS SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Nie je jasné, či šlo o pokus vziať si život.

Neznámy muž skočil z nadchodu pre peších pri bratislavskej hlavnej stanici. Video, na ktorom skok vidieť, nám prišlo do redakcie od čitateľa, ktorý bol v tom čase v aute blízko križovatky Šancová – Pražská, kde k činu došlo.

Muž stojí na nadchode, ktorý vedie ponad križovatku. V jednej chvíli sa nakloní a skočí, zablokoval tým aj autá, ktoré narýchlo brzdili. Z videa nie je jasné, či pád prežil, a zatiaľ sa nám nepodarilo overiť ani jeho motív.

Refresher požiadal o stanovisko aj políciu. Video podľa nášho etického kódexu nezverejníme.

Aktualizácia 15:13 – „Dnes krátko po 12.00 hod. boli policajti prvého bratislavského okresu vyslaní k prevereniu oznámenia o neznámom mužovi, ktorý sa pohyboval po vonkajšej strane zábradlia nadchodu nad križovatkou ulíc Šancová – Pražská. Po príchode na miesto bolo zistené, že muž prekonal zábradlie nadchodu a z výšky niekoľkých metrov skočil na vozovku,“ vyjadrila sa pre Refresher hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Jana Šimunková.

Dodáva, že muž pri páde utrpel zranenia, s ktorými bol privolanou sanitkou prevezený na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc. Na mieste policajti nezaznamenali žiadne páchanie protiprávneho konania v súvislosti s týmto skutkom. Vec preto polícia eviduje ako udalosť.

muž skákajáci z nadchodu
Zdroj: Refresher

Aktualizácia 17:40 – Sanitku privolali krátko po incidente, posádka bola podľa slov hovorkyne Záchrannej zdravotnej služby Bratislava Dariny Schrekovej na mieste činu do 3 minút od nahlásenia.

Odporúčané
PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal 7. apríla 2024, 6:22

„Podľa ošetrujúcej lekárky utrpel muž vnútorné krvácanie v dutine brušnej, otvorenú zlomeninu pravého lakťa a zlomeninu zápästia oboch horných končatín. Po ošetrení bol prevezený do Univerzitnej nemocnice na Kramároch,“ dodala Schreková.

Späť
Zdieľať
Diskusia