Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. marca 2022, 8:15
Čas čítania 0:39
Martin Adam Pavlík

Herečka Renée Zellweger tvrdí, že ju producenti kedysi nútili, aby si na pľaci dala víno a vyzliekla sa pred kamerou

Herečka Renée Zellweger tvrdí, že ju producenti kedysi nútili, aby si na pľaci dala víno a vyzliekla sa pred kamerou
Zdroj: Universal Pictures
NEWS RENÉE ZELLWEGER HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

Držiteľka dvoch Oscarov už v minulosti tvrdila, že erotické a sexuálne scény často uberajú z deja a sú pre divákov zbytočne rušivé.

Oscarová herečka Renée Zellweger si v rozhovore pre Harpers Bazaar zaspomínala na to, ako na ňu filmoví producenti kedysi vyvíjali nátlak pred nakrúcaním chúlostivých scén. 

Hviezdu filmov ako Denník Bridget Jonesovej, Chicago, Návrat do Cold Mountain či Judy v minulosti producenti na filmovom pľaci nútili k tomu, aby si dala víno a následne sa pred kamerou vyzliekla.

Práve to jej podľa nich malo pomôcť uvoľniť sa a prekonať strach či obavy z toho, byť pred kamerou nahá. Herečka už v minulosti hovorila, že erotické a sexuálne scény často uberajú z deja a sú pre divákov zbytočne rušivé.

Herečka Renée Zellweger vo filme Jerry Maguire.
Herečka Renée Zellweger vo filme Jerry Maguire. Zdroj: TriStar Pictures


Počas nakrúcania dnes už kultovej komédie Jerry Maguire dokonca z dôvodu, že odmietla byť v jednej scéne hore bez, museli zastaviť proces výroby. Ani jej herecký partner Tom Cruise či režisér Cameron Crowe ju nedokázali presvedčiť, aby sa vyzliekla počas milostnej scény v spálni.

Renée Zellweger momentálne žiari v osemdielnej minisérii The Thing About Pam nakrútenej podľa skutočných udalostí, ktorú vysiela National Broadcasting Company (NBC). Hrá v nej usvedčenú vrahyňu Pam Hupp. 

Domov
Zdieľať
Diskusia