Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2022, 17:33
Čas čítania 0:36
Jakub Paulík

Instagram prichádza s veľkými zmenami. Čaká ťa zoznam obľúbencov a príspevky zoradené podľa času, keď boli pridané

TECH INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Nástenka na Instagrame bude značne odlišná.

Populárna aplikácia na zdieľanie fotografií Instagram prichádza s viacerými zmenami. Ako informoval The Verge, po novom sa ti budú nové príspevky zobrazovať v poradí podľa času, keď ich ľudia pridali.

Doposiaľ ich Instagram zoraďoval podľa vopred určeného algoritmu, čo bolo niekedy pomerne otravné. Používateľ tak mohol scrollovať aj niekoľko minút, a napriek tomu sa nedostal k príspevku, ktorý niekto zdieľal ešte len nedávno.

Odporúčané
10 tipov, ako hrať Elden Ring a poraziť ťažkých bosov (Návod) 10 tipov, ako hrať Elden Ring a poraziť ťažkých bosov (Návod) 6. marca 2022, 10:30

Ďalšou výhodou bude sekcia s obľúbenými účtami, ktoré môžeš sledovať prednostne. Do svojej topky budeš môcť pridať 50 jednotlivých účtov. Na nástenke uvidíš všetky účty, ktoré sleduješ, ale príspevky od obľúbených používateľov vyskočia prioritne.

Zoznam nebude pritom verejný pre nikoho z tvojich followerov, a tak sa nemusíš báť, že ti bude niekto vyčítať, keď si ho doň nepridáš. Šéf Instagramu Adam Mosseri však upozornil, že instagramová nástenka sa bude postupom času viac zapĺňať obsahom, ktorý algoritmus určí ako atraktívny. Dávaj si tak pozor na to, na aký druh príspevkov klikáš.

Instagram.
Instagram. Zdroj: Instagram/propagační materiál/volně k užití
Späť
Zdieľať
Diskusia