Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2022, 11:30
Čas čítania 0:50
Richard Balog

Vila zo Záhorskej Bystrice v hodnote niekoľkých miliónov eur, ktorá by sa nestratila ani v Beverly Hills

Vila zo Záhorskej Bystrice v hodnote niekoľkých miliónov eur, ktorá by sa nestratila ani v Beverly Hills
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

V interiéri domu nájdeš päť spální, sedem kúpeľní, samostatný apartmán aj kinosálu.

Dvojpodlažná vila s podlažnou plochou 1 470 štvorcových metrov ponúka vlastný wellness s bazénom aj so saunou, fitnes zónu, tenisový kurt, luxusný interiér aj obrovskú záhradu. 

Rezidenčná oblasť s názvom Záhorské sady je zárukou absolútneho súkromia, ale tiež kvalitného spojenia s Bratislavou a dôležitou občianskou vybavenosťou. Nadštandardné bývanie pre moderných ľudí. 

Odporúčané
Penthouse v nadčasovom štýle na začiatku Petržalky s výhľadom na Hrad aj Sad Janka Kráľa  Penthouse v nadčasovom štýle na začiatku Petržalky s výhľadom na Hrad aj Sad Janka Kráľa 17. marca 2022, 10:57

Dispozícia domu je veľmi jednoduchá. V pravom krídle prízemnej časti sa nachádza vybavená kuchyňa s prechodom do jedálne a obývacej miestnosti. Nechýba ani komora na potraviny, šatník, technické zázemie a schodisko do samostatného bytu. Priestory sú prepojené terasou. 

V ľavom krídle je hosťovská izba s vlastnou kúpeľňou, výťah a vstup do wellnessovej zóny, odkiaľ je východ na terasu a do záhrady. Na vrchnom podlaží nájdeš nočnú časť so spálňou s kúpeľňou, so šatníkom a ďalšie tri miestnosti s dvomi kúpeľňami a samostatný apartmán. 

V suteréne je umiestnená plne vybavená posilňovňa, súkromná kinosála a podzemná garáž. Čerešničkou je tenisový kurt s umelou trávou na bočnej strane pozemku. 

Vila je vybavená luxusnými materiálmi, ako sú taliansky mramor či travertín, ktoré hrajú hlavnú úlohu na podlahových plochách aj obkladoch. Priamoúmerná všetkým vymoženostiam, atraktívnej lokalite a veľkosti domu je aj cena, ktorá sa pohybuje v miliónoch eur. Viac informácií nájdeš priamo v inzeráte realitnej kancelárie. 

Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.

Svoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & Williams
Zobraziť galériu
(13)
Domov
Zdieľať
Diskusia