Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2022, 21:52
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

The Batman rozšíria dva seriály. Prvý bude o Penguinovi, druhý o psychopatoch z Arkhamu a pôjde o horor

The Batman rozšíria dva seriály. Prvý bude o Penguinovi, druhý o psychopatoch z Arkhamu a pôjde o horor
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BATMAN
Uložiť Uložené

Špinavý Gotham z nového filmu The Batman bude dejiskom dvoch nových seriálov z dielne DC a Warner Bros.

Film The Batman aktuálne beží v kinách a je obrovským hitom. Za prvý víkend sa mu celosvetovo podarilo zarobiť 250 miliónov dolárov a má aj veľmi pozitívne recenzie vrátane tej našej, keď sme snímke udelili 10/10.

Ak sa ti špinavé a drsné mesto Gotham páčilo, určite ťa poteší, že tento svet rozšíria hneď dva seriály. Režisér Matt Reeves k nim poskytol viac informácií v podcaste Happy Sad Confused. Na oba dohliadne ako producent.

Odporúčané
Hviezda z Euphorie a White Lotus pobláznila celý internet. Sydney Sweeney nie je iba sexy, ale aj neuveriteľne talentovaná herečka Hviezda z Euphorie a White Lotus pobláznila celý internet. Sydney Sweeney nie je iba sexy, ale aj neuveriteľne talentovaná herečka 8. marca 2022, 9:30

Nasledujúce odseky budú obsahovať malé spoilery z konca snímky The Batman.

Prvý seriál sa zameria na postavu Penguina (Colin Farrell) a je pravdepodobné, že sa bude odohrávať po skončení filmu, keď bude mať Penguin dosť priestoru na to, aby prevzal moc a stal sa šéfom mesta. 

Druhý seriál sa mal pôvodne venovať gothamskej polícii. V priebehu posledných mesiacov sa to zmenilo. Z policajného seriálu sa stane seriál s hororovým nádychom odohrávajúci sa v psychiatrickej liečebni Arkham Asylum. V tomto ústave na konci filmu skončil Riddler a už nejaký čas je v ňom aj postava, z ktorej sa v budúcnosti stane Joker. Oba seriály uvidíme na HBO Max, no dátumy premiér zatiaľ známe nie sú. 

Batman
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia