Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Beats For Love.
3. marca 2022, 7:30
Čas čítania 1:36
Sponzorovaný obsah

Najväčší festival elektronickej hudby v Česku sa vracia vo veľkom štýle. Vystúpi aj Armin van Buuren a Timmy Trumpet

HUDBA FESTIVALY
Uložiť Uložené

Do Ostravy má zavítať až 400 svetových umelcov.

Po dvoch rokoch pandemických obmedzení sa fanúšikovia najväčšieho elektronického festivalu v Česku a na Slovensku Beats For Love môžu tešiť na jeho návrat vo veľkom. Organizátori predstavujú samé známe mená a vytvorili tak najsilnejší line up v histórii udalosti, ktorá tento rok bude 1. – 4. júla. V lete sa teda v Ostrave – v Dolných Vítkoviciach – predstaví viac ako 400 účinkujúcich z celého sveta, medzi ktorými bude vynikať jeden z najúspešnejších dídžejov Armin van Buuren. Čakajú ťa 4 dni nabité skvelou hudbou a dobrou atmosférou. 

chcem lístok

Organizátori pripravili silný line up

Určite ti meno Armin van Buuren niečo hovorí a nemusíme ti príliš vysvetľovať, o koho ide. Tento úspešný producent a dídžej sa stal priekopníkom v štýle trance. O tom svedčí aj jeho päťnásobné víťazstvo v ankete DJ MAG Top 100DJs, nikomu inému sa to ešte nepodarilo. Navyše stojí za vznikom úspešnej rádiošou A State of Trance; patrí medzi najpočúvanejšie v súčasnosti, každý týždeň má viac ako 700-tisíc poslucháčov z celého sveta. Založil aj hudobné vydavateľstvo Armada Music. Vystúpi posledný festivalový večer od pol jednej až do druhej ráno. 

Armin van Buuren.
Armin van Buuren. Zdroj: Beats for Love

Beats For Love v predstavovaní veľkých mien pokračuje ďalej. Na pódium sa vráti aj Alan Walker, ktorý už v roku 2018 predviedol na tomto festivale neskutočnú šou. Pridá sa k nim autor hitov Lost Frequencies či Timmy Trumpet, ktorý je momentálne deviatym najobľúbenejším dídžejom na svete. Aby toho nebolo málo, sľubný line up pokračuje. V sobotu vystúpia Alle Farben, Dope D.O.D, Modestep a fanúšikov žánru drum and bass potešia Camo & Krooked, Andy C či Sub Focus.

Na zvyšných pódiách uvidíš viac ako 70 umelcov z celého sveta: Lucas & Steve, Billx, Black Sun Empire, Matador, The Cube Guys, Agressor Bunx, Mayor Levi, Buunshin, Wehbba, Matador. Showcase známych projektov Drumsound & Bassline Smith a Tantrum Desire pod názvom Technique International Sound, Sonny Wharton, Dave Clarke, Teenage Mutants, Roller, Zardonic & Fickle6 a veľa ďalších. Organizátori sľubujú až 400 umelcov, takže zoznam mien sa bude ešte poriadne rozširovať. 

Sub Focus.
Sub Focus. Zdroj: Beats For Love

Štvordňový festival Beats For Love v roku 2019 privítal až 150-tisíc účastníkov a organizátori dúfajú, že sa to zopakuje aj túto sezónu. Možnosť, že by sa neuskutočnil, si nepripúšťajú. Ak si mal tú smolu, že máš doma vstupenku zo zrušených ročníkov 2020 a 2021, tak ťa potešíme, pretože tvoj lístok stále platí. Predpredaj vstupeniek prebieha v predajnej sieti Ticketstream alebo na oficiálnom webe festivalu. 

kúp lístok

Skvelú atmosféru udalosti si môžeš pripomenúť v poslednej aftermovie:

Domov
Zdieľať
Diskusia