Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. februára 2022, 16:53
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Peaky Blinders je späť! Prvá epizóda 6. série mala rekordnú sledovanosť

Peaky Blinders je späť! Prvá epizóda 6. série mala rekordnú sledovanosť
Zdroj: BBC One
FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložiť Uložené

Jeden z najobľúbenejších seriálov súčasnosti je späť!

Predošlá, piata séria Peaky Blinders sa skončila ešte 23. septembra 2019. Po dva a pol roku britská televízna stanica BBC One konečne odvysielala prvý diel zo šiestej a zároveň poslednej série a hneď v rámci seriálu zaznamenala rekordnú sledovanosť.

Odporúčané
Čo pozerať na Netflixe, HBO, Amazone a iných streamovacích službách v marci 2022? Čo pozerať na Netflixe, HBO, Amazone a iných streamovacích službách v marci 2022? 28. februára 2022, 9:30

Filmový a seriálový portál Deadline informuje o tom, že epizódu videlo vo Veľkej Británii celkovo 3,8 milióna domácností, čím tvorcovia prekonali predošlý rekord, keď posledný diel piatej série videlo 3,7 milióna domácností. Mali tak vyše 20 % podiel na trhu, čiže každá piata domácnosť, ktorá mala zapnutý televízor, pozerala práve Peaky Blinders.

Prvú epizódu poslednej série natočili tvorcovia na počesť herečky Helen McCrory, ktorá hrala dôležitú postavu tety Polly. Herečka zomrela minulý rok na rakovinu a až doteraz nebolo známe, aký bude jej osud v seriáli. Po skončení šiestej série sa fanúšikovia môžu tešiť na celovečerný film od rovnakých hercov a tvorcov, ktorý celý príbeh uzatvorí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia