Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2022, 13:53
Čas čítania 0:40
Ema Stanovská

VIDEO: Skupina Anonymous sa vyhráža Putinovi: „Čoskoro pocítiš hnev hackerov, mnohí budú zrejme z tvojej krajiny“

VIDEO: Skupina Anonymous sa vyhráža Putinovi: „Čoskoro pocítiš hnev hackerov, mnohí budú zrejme z tvojej krajiny“
Zdroj: Unsplash/Mohammad Hoseini Rad/volně k užití
NEWS ANONYMOUS HACKERI RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT VOJNA NA UKRAJINE
Uložiť Uložené

Hackeri ruskému lídrovi odkazujú, že znefunkčnenie vládnych portálov je len začiatok oveľa vážnejších kybernetických útokov.

Medzinárodná hackerská skupina Anonymous zverejnila na Twitteri video, v ktorom sa otvorene vyhráža Vladimirovi Putinovi.

Nedávno sme ťa informovali, že v noci zo štvrtka na piatok vyhlásila skupina kybernetickú vojnu ruskej vláde a vzápätí napadla a znefunkčnila oficiálnu webovú stránku ruského kanálu RT News. Anonymous Putinovi v novom videu odkazuje, že „ide len o začiatok“.

„Ak sa nestiahneš, čoskoro budeš čeliť bezprecedentným kybernetickým útokom z celého sveta. Posledné dni sme znefunkčnili niekoľko ruských vládnych webových stránok. To je však len začiatok – čoskoro pocítiš hnev svetových hackerov, pričom mnohí budú pravdepodobne pochádzať z tvojej vlastnej krajiny,“ odkazujú hackeri.

„Tvoje tajomstvá už nebudú v bezpečí. Je tu šanca, že sa zmocníme kľúčových komponentov tvojej vládnej infraštruktúry,“ dodali s tým, že svet nezabudol na krutosti sovietskeho režimu. „Túto vojnu nevyhráš bez ohľadu na to, aký si silný.“

Odporúčané
Ako Rusi fanatizujú ukrajinské deti na okupovaných územiach a robia z nich zabijakov Ako Rusi fanatizujú ukrajinské deti na okupovaných územiach a robia z nich zabijakov 8. apríla 2024, 19:00

Po predošlom útoku na ruské vládne portály vyhlásil oddiel ruskej Federálnej bezpečnostnej služby pre kybernetickú bezpečnosť kritický stupeň ohrozenia.

Situáciu na Ukrajine monitorujeme naživo

Domov
Zdieľať
Diskusia