Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2022, 11:54
Čas čítania 1:30
Adam Novosad

Tinder Swindler sa chystá dobyť Hollywood po podpise novej zmluvy. Chce natáčať vlastnú zoznamovaciu šou

Tinder Swindler sa chystá dobyť Hollywood po podpise novej zmluvy. Chce natáčať vlastnú zoznamovaciu šou
Zdroj: Netflix
NEWS THE TINDER SWINDLER
Uložiť Uložené

Simon Leviev sa svoju náhlu popularitu snaží speňažiť akýmkoľvek spôsobom.

Od premiéry dokumentu The Tinder Swindler na Netflixe stúpa popularita Simona Levieva do závratných výšin. Napriek tomu, že Leviev obral desiatky žien po celej Európe vraj o viac ako 10 miliónov dolárov, napokon si odsedel len päť mesiacov v izraelskej väznici a za podvody doteraz nečelil spravodlivosti. Práve naopak, čím ďalej, tým viac ľudí ho na internete začína podporovať.

Leviev teraz podľa bulvárneho portálu TMZ podpísal novú zmluvu s hollywoodskou agentkou Ginou Rodriguez, ktorá zastupuje viacero hviezd reality šou. Dnes 31-ročný sériový podvodník žije v Izraeli, pretože vycestovanie do európskych krajín by pravdepodobne vyústilo do zadržania políciou, ale aj tak si trúfa dobyť Hollywood.

The Tinder Swindler
Zdroj: Netflix

So svojou novou agentkou vraj diskutoval o možnostiach, ako náhlu slávu z Netflixu pretaviť do podnikateľských príležitostí. Leviev sa vraj chce stať zabávačom, a tak spoločne s Rodriguez vymýšľajú spôsob, ako by mohol začať účinkovať vo vlastnej zoznamovej šou. Šou si podľa TMZ predstavuje tak, že v nej bude zástup žien bojovať o jeho priazeň a on si napokon vyberie svoju vysnívanú polovičku.

Odporúčané
„Aj tak som ho ľúbila.“ Klamár z Tinderu namotával ženy, ktorým ukradol vyše 10 miliónov dolárov. Zabijú ma, strašil svoje lásky „Aj tak som ho ľúbila.“ Klamár z Tinderu namotával ženy, ktorým ukradol vyše 10 miliónov dolárov. Zabijú ma, strašil svoje lásky 4. februára 2022, 10:30

Ak by o zoznamovaciu šou nemala záujem žiadna televízia ani streamingová platforma, Leviev vraj zvažuje založenie vlastného podcastu, v ktorom chce ľuďom radiť, ako baliť ženy, a mužom poskytovať tipy a triky na to, ako sa správať počas rande.

@simon_leviev_official 🤔 #fyp #foryou #netflix #fypシ #tiktok #foryoupage #thankyou #love #media ♬ The Business - Tiësto

V reakcii na dokument z dielne Netflixu o izraelskom podvodníkovi mu zoznamovacia aplikácia Tinder udelila doživotný ban, lenže Leviev následne dobrovoľne odišiel aj z Instagramu, kde mu za pár dní pribudli státisíce followerov. Vo svojom poslednom príspevku napísal, že momentálne hľadá novú platformu, kde by mohol svetu rozpovedať svoj príbeh a uviesť všetky obvinenia „na pravú mieru“.

Aktuálne vznikol účet Simon_Leviev_Official na platforme Tiktok, kde Izraelčan pridáva rôzne vtipné videá aj krátke momentky zo svojho života a tvrdí, že ide o jediný oficiálny profil, na ktorom ho ľudia môžu zastihnúť. Na Tiktoku však svoj profil stále nemá overený, a tak nie je isté, či nejde len o aktivitu fanúšikov.

Späť
Zdieľať
Diskusia