Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2022, 13:30
Čas čítania 3:40
Richard Balog

COS, Theory aj Uniqlo. Tieto značky majú najlepšie základné modely tričiek, svetrov, košieľ či riflí

COS, Theory aj Uniqlo. Tieto značky majú najlepšie základné modely tričiek, svetrov, košieľ či riflí
Zdroj: Theory
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

V prípade, že uprednostňuješ nadčasové kúsky, ktoré ti vydržia dlhý čas, v nasledujúcich riadkoch si prídeš na svoje.

V jednoduchosti je krása, a to v prípade nižšie spomenutých značiek platí do bodky. Módny trh v posledných rokoch zaplavili desiatky nových výrobcov, ktorých návrhári sa spoliehajú na základné modely oblečenia a doplnkov z kvalitných materiálov za priaznivé ceny.

Nájsť medzi všetkými svojich favoritov, to je pomerne náročná úloha, ktorú sa ti dnes pokúsime uľahčiť. Zostavili sme výber najzaujímavejších značiek s oblečením na každodenné nosenie, ktoré ľahko navzájom skombinuješ na množstvo spôsobov a navyše vo väčšine prípadov nestojí stovky eur. 

Vychádzali sme z vlastných skúseností, ale aj z rád od známych a tešiť sa môžeš na nadčasové modely zo Škandinávie, z Japonska alebo zo Spojených štátov amerických. 

Odporúčané
Oblečenie, doplnky aj tenisky s cenovkou do 100 eur, ktoré budeš chcieť vo svojom šatníku Oblečenie, doplnky aj tenisky s cenovkou do 100 eur, ktoré budeš chcieť vo svojom šatníku 17. februára 2022, 10:30

Uniqlo

Značku Uniqlo sme predstavili v samostatnom článku ešte v roku 2016, keď sme dúfali, že otvorí svoju prevádzku aj na území Slovenska. Nestalo sa a stále využívame online obchod, v ktorom nájdeš všetko, čo potrebuješ – od spodnej bielizne z prémiovej bavlny cez základné tričká a mikiny až po kvalitné rifle. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by UNIQLO Global (@uniqlo)

Hoci jedna z najvyhľadávanejších ázijských značiek stále nemá v Európe dominantné postavenie, produkty s jej logom sú zárukou kvality. Bonusom sú bezkonkurenčné nízke ceny, ktoré vyčarujú úsmev aj študentom. 

Samostatnou kategóriou sú produkty línie Uniqlo U, za ktorých vzhľadom stojí návrhár Christophe Lemaire, či spolupráce s luxusnými značkami ako J. W. Anderson alebo Jil Sander.  

Kompletná ponuka značky Uniqlo
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by UNIQLO Global (@uniqlo)


Arket

Arket je súčasťou širokého portfólia konzorcia H&M a hlavný ateliér spoločne s vedením značky nájdeš v štokholmskom Södermalme. Hlavnou myšlienkou návrhárov je prinášať základné kusy oblečenia s dôrazom na kvalitu použitých materiálov, respektíve ich spracovania pre mužov, ženy aj deti. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ARKET (@arketofficial)

Škandinávska značka pritom považuje za svoje poslanie najmä sprístupnenie udržateľného dizajnu pre väčšinu ľudí. Vďaka výrobnému kolobehu s vysokým stupňom transparentnosti jednotlivých procesov chce vedenie spoločnosti Arket dosiahnuť pozitívnu zmenu v odevnom priemysle. 

Pre väčšinu Európanov sú v poriadku aj ceny za jednotlivé kusy oblečenia či doplnkov. Pohybujú sa v rozmedzí od približne 15 eur za tričká s krátkymi rukávmi až po 200 eur za zimné bundy a kabáty.

Späť
Zdieľať
Diskusia