Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2022, 20:30
Čas čítania 4:55
Viktor Kniš

VYSVETĽUJEME: Čo Kanye West predvádza na Instagrame?

OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Tvorí meme obrázky a útočí na každého, kto mu príde do cesty. Kanye West plánuje vydať nový album Donda 2, aktuálna šou na Instagrame však nemusí byť len dobre premysleným promom.

Nie je to tak dávno, čo Kanye West močil na sošku Grammy a zverejňoval zmluvu so svojím vydavateľstvom Universal Music, z ktorej podľa neho vyplýva, že ho diskriminujú. Krátko po jeho výstrelku zo septembra 2020 sa začali objavovať informácie o rozvode s Kim Kardashian, ktorý údajne zvládal len veľmi ťažko.

Keď rozvod do leta 2021 spečatili, rapera zamestnával najmä album Donda, na ktorom Kim Kardashian vyjadril náklonnosť, dokonca ju pozval na pódium v rámci jedného z vystúpení, kde si obliekla svadobné šaty.

Dnes už vieme, že nešlo len o promo. Kanye West vstúpil do roku 2022 s ťažkým srdcom na svoju exmanželku, ale aj jej priateľa a každého, kto mu príde v jeho spanilej jazde Instagramom do cesty. Ušlo sa už aj Billie Eilish a Kid Cudimu, ktorí boli úplne ticho.

V článku vysvetľujeme, prečo jeden z najsledovanejších raperov na planéte každý deň pridáva na Instagram divné príspevky bez širšieho kontextu a ako ich má bežný divák vnímať.

Väčšina z nich vydrží v originálnej podobe na nástenke rapera len krátko, pretože si publikáciu odvážnych slov a obrazových príloh neraz rozmyslí. Ak ťa zaujíma viac zo sveta známych osobností, ktoré hýbu verejnou mienkou, sleduj našu kategóriu Osobnosti.

Kanye West
Zdroj: Getty Images for Universal Music Group/Kevin Mazur

Kanyeho výstrelky trvajú už 13 rokov

Domov
Zdieľať
Diskusia