Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2022, 16:30
Čas čítania 8:33
Martin Adam Pavlík

Ktorý z nich raz bude ďalší Johnny Depp, Brad Pitt či Al Pacino? Toto je desať mladých talentov Hollywoodu

Ktorý z nich raz bude ďalší Johnny Depp, Brad Pitt či Al Pacino? Toto je desať mladých talentov Hollywoodu
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY HERCI HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

Vedia zahrať narkomanov, vrahov či psychopatov. Je jedno, do akej roly ich obsadia, popasujú sa s ňou s ľahkosťou a bez nariekania.

Majú po dvadsiatke či krátko po tridsiatke, no už o sebe stihli dať vedieť nevídaným spôsobom. Niektorých by sme mohli označiť za vychádzajúce hviezdy, ktoré idú k sláve postupne malými krôčikmi, iným stačila jedna rola na to, aby sa dostali rovno medzi elitu.

Ktorý z nich raz bude ďalší Johnny Depp, Brad Pitt, Danzel Washington, Jack Nicholson, Samuel L. Jackson, Robert De Niro alebo Al Pacino? Začiatkom mesiaca sme ti priniesli článok o najvýraznejších mladých ženských talentoch Hollywoodu, dnes pokračujeme mužmi. Niektorých už určite poznáš z hviezdnych blockbusterov, o ďalších si možno v živote nepočul.  

V Refresheri produkujeme na dennej báze viacero článkov s filmovým obsahom, či už ide o recenzie, profily režisérov, hercov, herečiek, alebo o kinotipy. Ak chceš mať aj naďalej prehľad o skvelých snímkach, seriáloch či príbehoch zaujímavých osobností zo sveta filmu, podpor nás a staň sa členom klubu Refresher+.

1. Tom Holland

Dvadsaťpäťročného Londýnčana už netreba príliš predstavovať. Preslávil sa ako najnovší, najnižší (173 cm), no zároveň najvtipnejší Spider-Man a v tejto úlohe si zahral aj v ďalších blockbusteroch Marvelu typu Avengers, Captain America: Civil War či v seriáli Loki. Herecký talent a lásku k umeniu zdedil nepochybne po otcovi Dominicovi, ktorý je herec, spisovateľ, komik a moderátor.

Spider-Man
Zdroj: Marvel Studios/The Walt Disney Company


Podľa Insideru Tom začínal na divadelných doskách už ako 12-ročný v muzikáli Billy Elliot. Na striebornom plátne debutoval v katastrofickej dráme The Impossible po boku Naomi Watts a Ewana McGregora a pokračoval dobrodružnými snímkami In the Heart of the Sea či The Lost City of Z. Väčšiu pozornosť kritikov si získal vďaka historickej dráme Pilgrimage, v ktorej stvárnil mnícha.


V roku 2017 získal cenu BAFTA pre vychádzajúcu hviezdu. To, že mu skvele idú vážne úlohy, si všimol režisér Antonio Campos, ktorý ho obsadil do hlavnej roly v drsnom trileri z amerického vidieka s názvom The Devil All the Time. V ňom Holland predviedol sugestívny výkon, keď stvárnil mladíka, ktorý neváha stlačiť spúšť, aby ochránil najbližších.


Zatiaľ najlepší, najvyzretejší a doslova mrazivý výkon Brit predviedol v dráme podľa skutočných udalostí Cherry. Režírovali ju bratia Russovci a hral v nej vojnového veterána, ktorý sa stane narkomanom a príde o životnú lásku. Film síce zlyhal na scenári, no jeho výkon miestami vyrážal dych. Najnovšie ho uvidíš v akčnom trileri Uncharted.

2. Timothée Chalamet

Má 26 rokov, a hoci nie je žiaden svalovec, ženám sa dnes z jeho chlapčenského šarmu aj tak podlamujú kolená. Dokázal, že sexsymbolom môže byť aj herec, ktorý netrávi pol dňa v posilňovni zdvíhaním činiek. Okrem zvodného pohľadu však za posledných desať rokov ukázal, že je obrovský herecký talent, pričom je úplne jedno, akú rolu mu pridelíte. Skrátka sa s ňou popasuje s ľahkosťou a bez zbytočného nariekania.  

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 110302 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ktorý britský herec sa len vo veku 20 rokov objavil v scéne, kde ho učila bozkávať sa o 24 rokov staršia Jennifer Aniston.
  • Ktorý herec ukázal svoj najlepší herecký výkon v úlohe rasistického policajta.
  • Ktorý herec stvárnil homosexuála z kresťanskej rodiny, ktorého pre jeho orientáciu pošlú na liečenie. 
  • Čo povedal Elton John o hercovi, ktorý ho stvárnil v biografickom filme Rocketman.
  • Ktorí herci z rebríčka už majú na konte Oscara a ktorí majú najväčšiu šancu čoskoro ho získať.
Domov
Zdieľať
Diskusia