Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2022, 19:44
Čas čítania 1:01
Eduard Starkbauer

Snoop Dogg čelí obvineniu zo sexuálneho napadnutia. Ženu, ktorá ho obvinila, označil za zlatokopku

Snoop Dogg čelí obvineniu zo sexuálneho napadnutia. Ženu, ktorá ho obvinila, označil za zlatokopku
Zdroj: Emma McIntyre/Getty Images
NEWS SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

K incidentu údajne prišlo v roku 2013. Legendárny raper vidí za obvinením zištné dôvody a ženu označil za zlatokopku.

Legendárny americký interpret a ikona rapovej scény Snoop Dogg čelí podľa zistení Vice News obvineniam zo sexuálneho napadnutia. Ženu so pseudonymom Jane Doe vraj raper spoločne s ďalším mužom sexuálne zneužil ešte v roku 2013. Žena v žalobe tvrdí, že k nevyžiadanému sexuálnemu styku prišlo po raperovom koncerte v Kalifornii, keď ju do spevákovho štúdia pozval jeho spoločník Donald Campbell, prezývaný aj Bishop Don Magic Juan.

Podľa obvinenia partia v štúdiu chvíľu nezáväzne pobudla, a keď Jane Doe poprosila o odvoz domov, Campbell ju údajne spiacu odviezol k sebe domov, kde sa zobudila na to, ako sa jej do úst snaží vložiť svoj pohlavný úd. Neskôr ju vraj Campbell odviezol naspäť do spevákovho štúdia, kde sa o orálny sex so ženou údajne pokúsil aj Snoop Dogg.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa snoopdogg (@snoopdogg)

Snoop Dogg obvinenie v poste na Instagrame označil za vykonštruované a zdroj z jeho okolia sa pre Vice News vyjadril o negatívnej kampani, ktorej cieľom je zdiskreditovať umelca v súvislosti s jeho polčasovým vystúpením na Super Bowle.

Odporúčané
Čo robiť, keď ťa niekto začne obchytkávať na verejnosti: pomôže ti, keď budeš kričať a bojovať? Čo robiť, keď ťa niekto začne obchytkávať na verejnosti: pomôže ti, keď budeš kričať a bojovať? 16. júna 2023, 9:00

Jane Doe v obvinení píše, že bola „šokovaná a vystrašená“ a Snoop sa po chvíli prestal o sex pokúšať. Pokračoval však v masturbácii a na ženu údajne aj ejakuloval. V dôsledku incidentu vraj Jane Doe „trpí úzkosťou, stresom, depresiou, nočnými morami, nespavosťou, posttraumatickým stresom, bolesťami hlavy i citovými a fyzickými ťažkosťami“.

V obvinení Jane Doe spomína, že Snoop Dogg sa do včerajšieho dňa neúspešne snažil o mimosúdne vyrovnanie. Pripomeňme, že Snoopovi sa v roku 2005 mimosúdne podarilo vyriešiť obvinenie zo znásilnenia maskérky Kylie Bellovej.

Späť
Zdieľať
Diskusia