Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2022, 20:53
Čas čítania 0:51
Dominik Vetrák

The Batman vraj bude smutný film a Bruce Wayne divný chlap, ktorý Gothamu asi viac škodí, než pomáha

The Batman vraj bude smutný film a Bruce Wayne divný chlap, ktorý Gothamu asi viac škodí, než pomáha
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY THE BATMAN
Uložiť Uložené

Gotham je špinavé mesto plné zločincov, no a po príchode Batmana sa to ešte zhoršilo. Bruce Wanye má byť v tomto filme ozajstný podivín.

Herec Robert Pattinson, ktorý hrá v komiksovom filme The Batman ústrednú postavu Brucea Wayna a Batmana zároveň, sa o snímke rozprával s magazínom CQ. Podľa jeho slov bude The Batman niečím úplne odlišným, než na čo sú diváci pri filmoch o Batmanovi zvyknutí. 

„Videl som hrubý zostrih filmu. Už prvá scéna je taká odlišná od ktoréhokoľvek filmu o Batmanovi, až je to úplne iný štýl a tón. Režisér Matt Reeves mi to hovoril už od našej prvej schôdzky. Chcel urobiť detektívny príbeh v štýle noirových filmov zo 70. rokov, ako napríklad v štýle snímky The Conversation. Myslel som si, že tým myslí atmosféru či niečo podobné, ale v skutočnosti je to detektívny príbeh.“

Odporúčané
KOMENTÁR: Lady Gaga a Leonardo DiCaprio mali dostať nominácie na Oscara za svoje výkony v House of Gucci a Don’t Look Up KOMENTÁR: Lady Gaga a Leonardo DiCaprio mali dostať nominácie na Oscara za svoje výkony v House of Gucci a Don’t Look Up 8. februára 2022, 20:30

Bruce Wayne sa v tomto filme podľa Pattinsona tak trochu psychicky zrútil. Wayne a jeho alter ego Batman sú do istej miery čudáci. Navyše Batmanov plán podľa Pattinsonových slov vôbec nevychádza. Batmanom je už dva roky, no v Gothame je odvtedy ešte viac zločinu. Podľa herca Roberta Pattinsona ide o smutný film, v ktorom sa Bruce Wayne snaží nájsť nádej v samom sebe. 

Snímka má odhaliť nihilistický pohľad Batmana na život. Inými slovami, Batman zrejme bude riešiť, či život vôbec má zmysel a či sú životné hodnoty prezentované spoločnosťou dôležité. 

The Batman má premiéru v kinách naplánovanú na 3. marca 2022. 

Domov
Zdieľať
Diskusia