Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2022, 21:30
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Kanye West chce po rozvode vedieť, ako môže Kim Kardashian zakázať, aby dávala ich dcéru na Tiktok

Kanye West chce po rozvode vedieť, ako môže Kim Kardashian zakázať, aby dávala ich dcéru na Tiktok
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3/volně k užití
OSOBNOSTI KANYE WEST KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Kim Kardashian tvrdí, že ich dcéra vníma Tiktok ako formu kreatívneho vyžitia. Myslí si, že sociálna sieť je bezpečná.

Kanye West sa na Instagrame svojich sledovateľov pýta, ako má postupovať, keď jeho dcére Kim Kardashian dovolí, aby sa prezentovala na sociálnej sieti Tiktok. Tvrdí, že ide o jeho prvý rozvod a nevie, ako sa má zachovať. Myslí si, že jeho dcéra, o ktorú sa stará matka, v skutočnosti vystupuje na Tiktoku proti svojej vôli. 

Na výzvy zareagovala aj samotná matka najstaršej dcéry. Kim Kardashian vyhlásila, že Kanyeho neustále útoky na jej osobu sú v skutočnosti oveľa bolestivejšie ako akékoľvek video, v ktorom dcéra North vystupuje.

Tvrdí, že robí všetko pre to, aby svoje deti ochránila, a považuje za správne, keď sa môžu kreatívne vyjadriť cez médium, ktoré umožňuje kontrolu rodičov nad obsahom aj komentármi. „Robí ju to šťastnou,“ dodáva Kim Kardashian na margo svojej dcéry. 

Influencerka si myslí, že raper Kanye West sa neustále snaží mať kontrolu nad vzťahom a nezvládol rozvod. Dodáva, že najdôležitejšie pre ňu od začiatku náročného procesu rozvodu bolo, aby netrpeli deti. 

Kanye si vraj najal už tretieho právnika za posledný rok, Kim si však želá len to, aby sa im všetky problémy podarilo vyriešiť v súkromí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia