Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2022, 18:18
Čas čítania 1:07
Adam Novosad

Bez servítky tento týždeň trhá rekordy vďaka Filipovi. Objednal si pizzu, lebo hostiteľka pripravila ázijské menu so sushi

NEWS TELEVÍZNE ŠOU
Uložiť Uložené

Relácia Bez servítky tento týždeň trhala rekordy vďaka súťažiacemu so svojským vystupovaním.

Obľúbená televízna šou Bez servítky si už druhý rok žije svoj nový príbeh na obrazovkách televízie Joj, ktorá ju nasadila do silnej podvečernej pozície so začiatkom od 18.00 h. Už minulý rok sa šou, ktorá po rokoch strávených v Markíze prešla k Joj, začala tešiť obnovenej obľube divákov, no rekord sa jej podarilo prekonať až teraz, uvádza Mediaboom.

V aktuálnom týždni Bez servítky sa zišla pätica súťažiacich, ktorej dominuje 27-ročný Filip Jakubec. Mladý súťažiaci varil v stredu, pričom svojim hosťom pripravil menu, z ktorého sa takmer nikto nenajedol. Okrem polievky sa hostia sťažovali na všetko, čo im Filip naservíroval, a bodkou za večerom bola nedopečená bublanina.

Za svoj výkon si Filip vyslúžil hodnotenia na úrovni nula či jedného bodu, ostatní súťažiaci ho otvorene kritizovali, a tak štvrtkovú epizódu premenil na vlastnú šou. Ázijské menu odmietol čo i len ochutnať a namiesto sushi či teriyaki krídeliek zdvihol telefón, aby si objednal havajskú pizzu.

TV Joj
Zdroj: TV Joj

Na internete sa rozbehla diskusia o tom, či televízia Joj mala vôbec Filipa do šou zavolať. Jedna skupina diskutujúcich kritizovala televíziu aj súťažiacich, že pri Filipovi mali byť miernejší a vziať do úvahy jeho mentálnu spôsobilosť.

Odporúčané
Nikto nie je dokonalý. TOP 10 vtipných hlášok z priamych prenosov Nikto nie je dokonalý. TOP 10 vtipných hlášok z priamych prenosov 29. februára 2024, 12:30

Skupina s opačným názorom však upozorňovala, že Filip je samostatný človek, ktorý žije v Bratislave a živí sa ako taxikár, takže s mentálnou spôsobilosťou problém byť nemohol. Nech je to akokoľvek, televízia Joj sa môže tešiť z diváckeho rekordu – Bez servítky vo štvrtok sledovalo 467-tisíc divákov s ratingom 7,5 % a podielom na trhu 24,8 %. Oproti konkurenčným Oteckom pritiahli o takmer stotisíc divákov viac.

Diskutujúci upozorňovali aj na príspevky podporujúce protivládne protesty či stranu Republika, ktoré Filip zdieľal na svojom facebookovom profile. Tieto príspevky však z profilu zmizli, keď si ho súťažiaci zablokoval pre verejnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia