Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2022, 16:30
Čas čítania 7:53
Martin Adam Pavlík

Divákom berú dych v melodrámach aj akčných blockbusteroch, dokážu zahrať hocičo. Kto sú najväčšie ženské talenty Hollywoodu?

Divákom berú dych v melodrámach aj akčných blockbusteroch, dokážu zahrať hocičo. Kto sú najväčšie ženské talenty Hollywoodu?
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY CHLOË GRACE MORETZ HOLLYWOOD KRISTEN STEWART ZENDAYA
Uložiť Uložené

Dokážu sebavedome zahrať psychopatické vrahyne, smrteľne choré, krehké aj drsné ženy. Vedia divákov rovnocenne pobaviť, no aj rozcítiť. Ktoré z nich majú najväčší potenciál získať čoskoro nejedného Oscara?

Kedysi kraľovali Hollywoodu Meryl Streep, Susan Sarandon, Michelle Pfeiffer alebo Nicole Kidman, Julia Roberts, Halle Berry či Jodie Foster. Dnes ich, samozrejme, vidíme na plátne tiež, no nie tak často. Navyše, logicky, už nemôžu hrať obľúbené mladé dievčatá a byť stále takými žiarivými hviezdami ako kedysi. 

Podobne sú na tom už aj o niečo mladšie skvelé herečky Kate Winslet, Natalie Portman, Amy Adams, Jessica Chastain či Charlize Theron. Kto sú však dnes tie najvýraznejšie mladé talenty, ktoré po nich prevzali štafetu a žiaria na plagátoch k najnovším blockbusterom či melodrámam?

Hollywood
Zdroj: Netflix, Disney+, MGM


Poď sa pozrieť na to, koho vnímame ako najväčšie súčasné mladé ženské talenty vo svete Hollywoodu so svetlou budúcnosťou a potenciálom mať raz na konte nejedného Oscara. 

V Refresheri produkujeme na dennej báze viacero článkov s filmovým obsahom, či už ide o recenzie, profily režisérov, hercov, herečiek, alebo kinotipy. Ak chceš mať aj naďalej prehľad o skvelých snímkach, seriáloch či príbehoch zaujímavých osobností zo sveta filmu, podpor nás a staň sa členom klubu Refresher+.

1. Zendaya

Celým menom Zendaya Maree Stoermer Coleman má síce len 25 rokov, no to, čo predvádza, keď sa zapne kamera a zakričí: „Akcia!“, je doslova neuveriteľné. Áno, všetci milovníci marveloviek si ju už obľúbili vďaka najnovšej trilógii Spider-Mana, ale, paradoxne, práve tam nedostala príliš veľký priestor, aby naplno ukázala, čo v nej je. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 109495 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ktorú herečku zaradil časopis The New York Times na desiate miesto v rebríčku najlepších hercov a herečiek 21. storočia.
  • Od ktorej herečky chceli ľudia z produkcie, aby si v 16 rokoch obliekla silikónovú podprsenku, lebo sa im zdalo, že má malé prsia.
  • Ktorá nádejná herečka (27) mala v dráme o zakázanej láske dvoch žien odvážnu sexuálnu scénu s Kate Winslet (46) a ako na ňu spomína.
  • Ktorú herečku už v desiatich rokoch pochválil na Twitteri Stephen King za jej herecký výkon.
  • Ktorá herečka si už v 13 rokoch zahrala nemilosrdnú vrahyňu aj upírku.
Späť
Zdieľať
Diskusia