Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. januára 2022, 8:50
Čas čítania 0:52
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Leo Brichta na turnaji Clash of the Stars vyhral v zápase 2 na 2 už po 32 sekundách. Silvia Dellai prehrala na body

VIDEO: Leo Brichta na turnaji Clash of the Stars vyhral v zápase 2 na 2 už po 32 sekundách. Silvia Dellai prehrala na body
Zdroj: Oktagon MMA (ilustrační foto)
ŠPORT CLASH OF THE STARS LEO BRICHTA MMA SILVIA DELLAI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Premiérový turnaj priniesol podľa očakávaní poriadne bizarné zápasy.

Nová česká bojová organizácia Clash of the Stars zameraná najmä na zápasy influencerov, tiktokerov či youtuberov mala v sobotu premiéru. Diváci mohli vidieť aj zápas medzi bývalou pornoherečkou Silviou Dellai a OnlyFans modelkou Xholakys, pričom zvíťazila druhá menovaná. Na turnaji sa však objavila aj známa tvár domácej MMA scény Leo Brichta, a to v netradičnom zápase dvaja na dvoch. 


Jedným z promotérov je bojovník Tomáš Linh Le Sy, ktorého si už mohol vidieť zápasiť aj pod vlajkami Oktagonu MMA. Ten sa podľa iSport.cz netajil inšpiráciou v Poľsku, kde sú podobné zápasy bežné. V našich končinách ide však doslova o raritu. Náš rozhovor s Le Sym si môžeš prečítať tu.  

Brichta, ktorý prekvapivo prestúpil minulý rok z Oktagonu MMA do novovzniknutej RFA, sa postavil spolu s boxerom Lukášom Fajkom proti dvom súperom. A ako píše portál MMA Fanatik, nešlo o zápas na tri klasické kolá. Dohodnuté bolo jedno desaťminútové kolo, avšak pri zápasoch podobného typu to prebieha veľmi rýchlo a zvyčajne sa končia v prvých desiatkach sekúnd.


Ani tentoraz tomu nebolo inak. Zápas trval len 32 sekúnd a obaja bojovníci v klietke súperov doslova zdemolovali. Fajk dokonca prišiel pomôcť v posledných sekundách Brichtovi, na čo už zasiahol rozhodca a zápas ukončil. Zisk zo zápasu však nepôjde dvom známym bojovníkom, ale na charitu a podporu chorého dievčatka zo Slovenska, ako oznámili organizátori.

Domov
Zdieľať
Diskusia