Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2022, 20:33
Čas čítania 0:52
Eduard Starkbauer

Adele, ktorá na poslednú chvíľu zrušila desiatky koncertov vo Vegas, absolvovala maratón telefonátov so sklamanými fanúšikmi

Adele, ktorá na poslednú chvíľu zrušila desiatky koncertov vo Vegas, absolvovala maratón telefonátov so sklamanými fanúšikmi
Zdroj: Reuters/Mario Anzuoni
NEWS ADELE
Uložiť Uložené

Speváčka musela svoje dlhoočakávané rezidenčné pôsobenie v Caesars Palace zrušiť pre covid, ktorým sa vraj infikovala polovica štábu.

Adele oznámila zrušenie prvých koncertov, ktoré mali byť súčasťou trojmesačnej rezidencie v legendárnom Colosseu v Caesars Palace v Las Vegas. V emotívnom videu na Instagrame sa včera ospravedlnila fanúšikom za komplikácie spojené s cestou a nečakanou zmenou plánov. Povedala, že s tímom sa neúspešne snažili nájsť počas ostatných 30 hodín optimálne riešenie. Fanúšikom sľúbila, že postupne nahradí všetky zrušené termíny.

Ceny vstupeniek na jednotlivé koncerty sa pohybovali v prepočte od 75 do 4 400 eur za platinový balíček. Podľa The Guardian sa niektoré z nich ďalej na internete predávali aj za desiatky tisíc eur. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

Mnohí z návštevníkov, ktorí sa mali zúčastniť na dnešnom prvom koncerte rezidencie, sa v čase oznamu už nachádzali vo Vegas a na sociálnych sieťach neskrývali svoje rozčarovanie. Speváčka sa ich snažila rozveseliť sériou osobných videohovorov a ponúkla každému z nich ako kompenzáciu balík darčekových predmetov a žetón do miestneho baru. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominic Crisonino (@dominic_crisonino)

Vo videách, ktoré jej fanúšikovia ihneď zdieľali na sociálnych sieťach, sa Adele ospravedlňovala za sklamanie a ubezpečila ich, že do príprav koncertov dala krv, pot aj slzy.

Po sérii interakcií speváčka poďakovala fanúšikom a uistila ich, že sú tí najlepší na svete. 

Späť
Zdieľať
Diskusia