Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2022, 15:13
Čas čítania 0:50
Eduard Starkbauer

Dominika Cibulková si zatancuje v najnovšom Let's Dance. Podržia ju fanúšikovia po minuloročnej kritike okolo očkovania?

OSOBNOSTI LET'S DANCE TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Ide o vôbec prvú potvrdenú účastníčku 7. série.

Bývalá tenistka a influencerka Dominika Navara Cibulková sa objaví v najnovšej sérii Let's Dance, ktorú už tradične odvysiela TV Markíza. Informáciu ako prvá uverejnila na Instagrame súkromná televízia a ide o vôbec prvé potvrdené meno novej série úspešnej televíznej šou.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

O dve hodiny neskôr sa o novinku podelila aj bývalá tenistka. Ponuku vraj prijala už pred niekoľkými týždňami. „Je to veľká výzva, na ktorú sa teším, pretože viete, že som veľký bojovník a mám rada výzvy. Úprimne priznávam, že som nikdy netancovala a ani som nemala túto ambíciu, ale keď som videla, aký tím ľudí pracuje na tejto šou, neváhala som. Tak POME na to, teším sa na vás a verím, že si užijeme veľa srandy.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Pred približne rokom, na úplnom začiatku očkovacej kampane proti covidu, bola Bratislavčanka spájaná s kontroverzným prednostným zaočkovaním seba i svojho manžela Michala Navaru.

Odporúčané
Herečka Lívia Bielovič: Sledovali ma stalkeri. Nikdy neviete, čoho sú schopní, jedno dievča som musela konfrontovať (Rozhovor) Herečka Lívia Bielovič: Sledovali ma stalkeri. Nikdy neviete, čoho sú schopní, jedno dievča som musela konfrontovať (Rozhovor) 19. februára 2024, 12:30

Dominika Navara Cibulková vtedy reagovala tvrdeniami o nedostatočnej informovanosti a pôvodne dobrom úmysle. Za predbehnutie sa ospravedlnila a symbolicky ho odčinila službou na odberovom testovacom mieste.

Pripomeňme, že formát Let's Dance sa na slovenských obrazovkách objavil už šesťkrát. Ostatnú sériu z roku 2017 vyhral Vladimír Kobielsky a Dominika Chrapeková.

Domov
Zdieľať
Diskusia