Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2022, 15:06
Čas čítania 1:12
Dominik Vetrák

The Batman bude mať takmer 3 hodiny. Režisér tvrdí, že je to takmer hororový film

The Batman bude mať takmer 3 hodiny. Režisér tvrdí, že je to takmer hororový film
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY THE BATMAN
Uložiť Uložené

Už v marci si v kinách posedíme takmer 3 hodiny. The Batman ašpiruje na veľkolepý komiksový film s hororovými prvkami.

Zdroje magazínu The Hollywood Reporter tvrdia, že komiksový film The Batman od režiséra Matta Reevesa (natočil predošlé diely Planéty opíc) bude mať takmer 3 hodiny. Pôjde tak o najdlhší film o Batmanovi prekonávajúci aj The Dark Knight Rises od režiséra Christophera Nolana (ten mal 2 hodiny a 44 minút). Niet sa čomu čudovať.

V snímke musíme spoznať nového Batmana, Catwoman, Riddlera, Alfreda, poručíka Gordona (ešte asi nebude komisárom), Penguina a ďalšie postavy. Zaujímavé je, že The Batman sa do kín dostane 10 rokov po premiére The Dark Knight Rises. 

Odporúčané
Grimasy Jima Carreyho šetrili štúdiám milióny dolárov na počítačových trikoch. V Hollywoode sa mu nijaký komik nevyrovnal Grimasy Jima Carreyho šetrili štúdiám milióny dolárov na počítačových trikoch. V Hollywoode sa mu nijaký komik nevyrovnal 17. januára 2022, 12:30

The Batman pripravujú celé roky a režisér Matt Reeves urobil všetko pre to, aby šlo o vynikajúci film. A zdá sa, že nepôjde o len temnejšiu a vážnejšiu komiksovku. Režisér v rozhovore pre Movie Maker prezradil, že sa vo svojom Batmanovi chcel zamerať na detektívne prvky postavy, ktoré predošlé filmy až tak veľmi nerozoberali.

Potvrdil aj to, že pri vymýšľaní dizajnu postavy Riddlera (hrá ho Paul Dano) sa inšpirovali slávnym kriminálnym prípadom zabijaka Zodiaca. Podľa režiséra tak vo svojom filme kombinuje prvky detektívneho žánru, hororu, akčného filmu a trileru. Batman bude v chladných nociach hľadať tajomného vraha, pričom sa mu do cesty postavia desiatky gaunerov.

Hollywoodske štúdio Warner Bros. nedávno odhalilo aj opis snímky. Batman v podaní Roberta Pattinsona v tomto svete funguje už nejaké 2 roky. Verí iba poručíkovi Jamesovi Gordonovi (Jeffrey Wright) a svojmu vernému komorníkovi a priateľovi Alfredovi (Andy Serkis). Keď tajomný vrah začne zabíjať elity mesta Gotham, Batman začne vyšetrovanie v podsvetí plnom zločincov.

Tam stretne Selinu Kyle aka Catwoman (Zoe Kravitz), Oswalda Copplebota aka Penguina (Colin Farrell), mafiánskeho bosa Carmina Falcona (John Turturro) či Edwarda Nashtona aka Riddlera (Paul Dano). Špekuluje sa, že Barry Keoghan (Druig z Eternals) si zahrá nového Jokera. The Batman dorazí do kín 3. marca 2022. O 45 dní neskôr bude dostupný aj na HBO Max. 

Späť
Zdieľať
Diskusia